O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Kde nakúpiť polystyrén a príslušenstvo na zateplenie ?
Zdravím Vás, chcem sa spýtať, aké máte skúsenosti s nákupom polystyrenu a podobne v Trenčianskom kr…
karol77
Pred 2 rokmi
9
Zapojenie vratnika/zvonceka
Chcem vymeniť starý za nový ale bohužiaľ som z toho vedľa skúšal som už rôzne kombinacie🤣 Pridávam…
fugas20
Pred 2 rokmi
1
Plechová strecha
Dobry den. Chcem sa poradiť… na drevenú strechu so šikmým spadom na jednu stranu sa môže dat plech,…
zicher
Pred 2 rokmi
5
Poraďte šikovnú partiu murárov - Žilina a okolie
Zdravim, kedze som tu nenasiel novsie temy, zakladam novu. Hladam overenu partiu murarov na postave…
stofi_steven_rychlik
Pred 2 rokmi
1
Premnozene mravce
Ako na mravce?Kde pozrem na dvore su mravce.v zamkovkach,v trave,po stromoch.Dnes som nasiel aj nov…
shadowmilan
Pred 2 rokmi
7
Brana
Dobrý deň ja by som poprosil akú vyplň do garážovej brány ktorá je rozdelená na 4 otvory. Ďakujem z…
jarek57
Pred 2 rokmi
6
Ceresit fasada
Ahojte, chcem sa spýtať či náhodou niekto nemá fasádu od ceresit Etna 1?Potesila by nejaká foto ako…
lenca_m
Pred 2 rokmi
1
Mikrocement(Mikrobeton) v kúpeľni
Ahojte, má niekto v kúpeľni mikrocement? Ste spokojní? Aká firma vám to robila? Ďakujem za postrehy
kosand05
Pred 2 rokmi
1
sponzor fóra
Odkúpenie štátného pozemku
Dobrý den priatelia, Chcel by som vás spýtat ze ako to funguje s odkupením štátnych pozemkov? Ako p…
mellie111
Pred 2 rokmi
6
Ako ušetriť na elektrine?
Zapnutý televízor 📺 skoro 24 hodín denne, niekedy aj počas spánku :sleeping: je zlozvyk v mnohých d…
duzu
Pred 2 rokmi
1
2
47
ZEMINA- okolie LM
Dobrý deň, súrne zháňam zeminu vhodnú na zasypanie... v okolí Liptovského Mikuláša ale aj s dovozom…
chilim
Pred 2 rokmi
3
Exteriérové hliníkové rolety- Bratislava a okolie
Zdravím, môžete poradiť firmu na exteriérové hliníkové rolety, s ktorou máte dobré skúsenosti? Lok…
denisa821
Pred 2 rokmi
4
Únik plynu?
Ahojte, prosím o radu alebo pomoc. Čo znamená keď púšťam teplú/horúcu vodu a následne cítiť z plyno…
kejsix
Pred 2 rokmi
2
Vŕtana studňa v ochrannom pasme
Je možnosť vŕtať studňu v ochrannóm pásme prírodného liečivého zdroja alebo prírodného zdroja miner…
chrobak7
Pred 2 rokmi
3
Preplatok od alternatívneho dodávateľa energie
Ahojte. Nájde sa tu niekto, komu ešte nebol vrátený preplatok od alternatívneho dodávateľa elektrin…
monika553
Pred 2 rokmi
1
Ktorú chladničku?
Hellou, vyberáme s manželkou chladničku. Narazili sme na dve gorenja, čo je celkom good značka a ne…
kejsix
Pred 2 rokmi
30
Aký polystyrén
nemá niekto skúsenosť s polystyrénom dom styr 038 na fasádu, hrúbka 10 cm?
miselito
Pred 2 rokmi
3
Výmena šróbenia na bytovej vykurovacej jednotke
Zdravím, v byte máme vykurovaciu jednotku Danfoss termix. Problém je šróbenie /priechodka vpravo (v…
fugas20
Pred 2 rokmi
3
Ako sa zbaviť myší v domácnosti?
❓ Naozaj myšiam 🐁 chutí syr 🧀 alebo by si dali radšej čokoládu 🍫? Tipnite si správnu odpoveď v ko…
svehlik
Pred 2 rokmi
19
Podvihnutie obrubnika
Banalna otazka ale mam polozene uz asi 5r cestne obrubniky( su na dost hrubej vrstve betone!) A zra…
peto222
Pred 2 rokmi
3
Rady ohľadom podorysu
Ahojte, prosím skúste sa mi pozrieť na nás projekt, hlavne z praktickej stránky. Moje dilemy sú: na…
majina.b
Pred 2 rokmi
4
Studňa, jediný zdroj vody-dusičnany
Pekný deň prajem,mám otázku. Postavili sme dom,kde nieje privedena obecná voda( na samote)čiže jedi…
onndrejj
Pred 4 mesiacmi
31
BAU holding - nezavisly stavebny dozor v Bratislave
Ahojte, momentalne stavame v Bratislave Stilo Absolut s firmou BAU holding. Mame prave hotovu hrubu…
mivalko
Pred 2 rokmi
1
Jupeko, s.r.o.
Zdravím, máte niekto skúsenosti s firmou Jupeko, s.r.o. zo Senca- tieniaca technika /rolety, žalúz…
flowersun
Pred 2 rokmi
1
Terasa ytong, drevo
Mam terasu o rozmere 5,1 x 4,5 m. Chcel by som to zastrešiť lexanom. V rohoch stĺpy s Ytongu 300x30…
andrejeu
Pred 2 rokmi
3
Domurovanie stitovych stien pod strechou
Kupil som rozostavany RD a tento detail je tam velmi nestastne nedorieseny.... (vid foto) Mali by …
blacksr
Pred 2 rokmi
6
Nova podlaha v garazi
Chcem sa poradit ako na novu podlahu v starej grazi v radovej zastavbe. Podlha a bola v zlom stave,…
oslo87
Pred 2 rokmi
5
Parapety k oknam Irish oak
Ahojte. Akej farby mate vonkajsie parapety k oknam IRISH OAK?? foto by bolo fajn.. Fasadu budeme ma…
bellatrix27
Pred 2 rokmi
5
Falcovana strecha retro 25 Blachotrapez
Ahojte, mate niekto skusenosti s falcovanym plechom Retro 25 od Blachotrapez? Zaujima ma najma hluc…
terezzam
Pred 2 rokmi
1
Vypínač ku svetlu
Ahojte. Chcel by som vás poprosiť o radu. Mám v obývačke LED svetlo ktoré má 3 polohy svietenia (sl…
megdesign
Pred 2 rokmi
3
1
2
…
326
327
328
329
330
…