O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Vaňa od lepidla
Ahojte, kúpila som byt a pri prvom umývaní som si všimla že je vaňa od lepidla. Pri umyti som si vš…
haciendman
Pred 2 rokmi
2
Zapojenie zásuvky
Ahojte, vedel by mi niekto poradit. Chcel by som pridať jednu novú zásuvku, do obvodu. Túto novú by…
vrajmantak
Pred 2 rokmi
5
Aky doporucujete penetracny nater na anhydritovu podlahu pre pokladku dlazby ?
Aky penetracny nater doporucujete na anhydritovu podlahu pre pokladku dlazby ? Popripade viete o ne…
bksl
Pred 2 rokmi
1
Rezanie VPC KM-BETA SENDWIX
Zdravím, aké zariadenie ste používali pri rezaní tohto materiálu. Výrobca neponúka možnosť zapožič…
eagleowl
Pred 2 rokmi
2
Zvlnena folia
Ahojte,vypustili sme bazen a spodna voda nam zdvihla foliu.Co sa s tym da robit?
wolodymyr
Pred 2 rokmi
4
Odtieň fasády
Dobrý deň. Momentálne riešime farbu fasády a nevieme sa rozhodnúť aký odtieň zvoliť. Farba strechy …
sandria
Pred 2 rokmi
5
Voliera pre sliepky 3x4m2
Zdravim chcel by som volieru 3x4m pre sliepky. Viete mi povedat ci tato bude kvalitna? https://www.…
leopapech
Pred 2 rokmi
3
Reklamacia parapiet po zateplní
Zdravim. Mame uz ukoncenu fasadu a nie sme spokojeny s parapetemi na jednej strane domu. Na opacnej…
jsturbo1994
Pred 2 rokmi
6
sponzor fóra
Lepenie sadrokartonu.
Zdravím. je podľa vás lepšie sádrokartón na stenu nalepiť penou alebo použiť lepidlo? steny niesu m…
toky1
Pred 2 rokmi
2
Recyklacia vody na splachovanie
Caute, existuje nejaka firma, ktora by vedela spravit recyklaciu vody z umyvadla a vane na splachov…
jan45
Pred 2 rokmi
11
Hospodárska budova - múr z kameňa
Srdečne zdravím - idem si k vám po radu, nápady... Pri rodinnom dome máme hospodársku budovu, ktore…
jan45
Pred 2 rokmi
4
Firma na zasklenie balkona
Dobry den, vedeli by ste mi poradit kvalitnu firmu na zasklenie balkona v TN? Kazde leto mame v dan…
polotrol
Pred 2 rokmi
4
Vymena peletkoveho kotla za tepelne cerpadlo
Dobry den Chcel by som si nechat poradit. Mame kotol defro 15kw a spalime cca 6t agropeletiek za 1…
vlado81818
Pred 2 rokmi
4
Pravá strana indukčnej varnej dosky vyhadzuje prúdový chránič
Dobrý deň, rád by som sa informoval o nasledovnom probléme: Máme v dome predprípravu na 400v, na…
dusan72
Pred 2 rokmi
9
Hruska skvrny na listoch
Ahojte, neviete prosim co su to za skvrny na listoch hrusky? Co treba spravit?
duzu
Pred 2 rokmi
9
Fasada
Ma niekto fasádu od Baumit č. 0905? Poprosila by som foto v reále, ďakujem ❤️.
vladimiiiirka
Pred 2 rokmi
6
Hydro
Ahojte mam na vás otázku lepil som pod obvodové múry ipu vonku je presah 10-15cm Len do dnu mi to …
lojzocistic
Pred 2 rokmi
2
Mladomanželska pôžička
Čaute, neviem ci ste si všimli ale ta mladomanželska je stále aktuálna na tej stránke štátny fond, …
najka432
Pred 1 rokom
1
2
...
...
4
5
136
Kuchynska linka kombinacia Halifax + kamenna seda vs. Halifax + biela
Zdravim kolegovia, Finisujeme objednavku kuchynskej linky. S polovickou doriesujeme posledny detai…
trojliter
Pred 2 rokmi
4
Zaťeka strecha
Zdravím mam taky problém ze nam trošku kvapka idem podotahovať šruby a chcem to niečím zasili…
viktor123787
Pred 2 rokmi
3
Vchodové dvere - Hi-sec, poprípade iné značky.
Zdravím Vás, potreboval by som referenciu na dvere Hi-sec. Stále mi vybiehajú v reklamách na sociál…
karol77
Pred 2 rokmi
3
Zateplenie starej povaly
Zdravím, Chceli by sme zatepliť povalu. Podlaha povaly klasická záklop a na ňom poukladané herakli…
valron1
Pred 2 rokmi
5
Projekt Archon
Ahojte, nemáte niekto podobne riešeny projekt ako tento od Archonu villa Karolína 2? Páči sa mi roz…
ladyangie
Pred 2 rokmi
2
Vydute dno - plastovy bazen
Dobry den, prosim viete mi poradit ohladom vyduteho dna plastoveho bazena na asi 3miestach, ako sa …
kristian27
Pred 2 rokmi
3
Trvalkový záhon
Poraďte, čo vysadiť vedľa tohto múru. Je to južná strana. Výška max. do 1,2 m. Niečo, aby mi to uro…
qeszi_sk
Pred 2 rokmi
11
Cementovy poter od sadrovej omietky
Dobrý deň, mám v novostavbe cementový poter ktorý dostal ránu od sádrovych omietok, do celého domu …
petersd
Pred 2 rokmi
19
Overenie Tepelnej straty a volba TC ?
Rad by som sa poradil ohladom tepelnej straty mojho RD. Uvazujem nad tym, ze by som presiel z ply…
dexter89
Pred 2 rokmi
21
Falcovany plech vs. Click
Dobrý deň , prosím Vás mám laickú otázku: aký je rozdiel medzi falcovanym plechom a CLICK systémom?…
sousedekovci89
Pred 2 rokmi
9
Prerušené stavebné konanie
Dobrý deň, poprosila by som o informáciu, ako sa postupuje v prípade prerušenia konania o dodatočno…
bebinek
Pred 2 rokmi
5
Pristresok vedla somu
Ahojte. Planujem dorobit pristresok k domu na jedno auto. 6x stlp 15x15 cm, pomurnica dookola 15x15…
chrobak7
Pred 2 rokmi
7
1
2
…
325
326
327
328
329
…