O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Ako ochrániť psa pred kliešťami?
Poprosím o radu, čo použiť na psa proti kliešťom. Včera som z neho pooberal asi 10ks. Viem, je toho…
milovnikprirody
Pred 2 rokmi
17
Dopyt po dlažbe
Dobrý deň, prosím vás viete kde by som ešte zohnala takúto betónovú dlažbu? Betónová, sivá, šesťhra…
ascedant
Pred 2 rokmi
2
Náhradná plachta na slnečník
Dobrý deň. Nemáte niekto tip, ktorá náhradná plachta by sedela na slnečník Santorini 300cm z Mount…
tatiana183
Pred 2 rokmi
2
Osadenie ovladaca zaluzii do ramceka
Zdravim, ako vyriesit osadenie somfy tlacidla na ovladanie zaluzii do ramiku vedla svetla? Do klasi…
smartcomfort
Pred 2 rokmi
3
Zmena osvetlenia - presun káblov
Ahojte, V pôvodnom projekte sme plánovali jedalensky stôl s dvomi svetlami nad ním, na jeden vypín…
floki
Pred 11 mesiacmi
7
Domy z masívu
Prosím vás, ako sa vám býva v dome z masívu?
didi40
Pred 2 rokmi
1
Kotva na styrodur 10 mm
Cawte Mam otazku , cim ukotvyt styrodur na betonovom plote v hrubke 10 mm, plastove kotvy s hmozdi…
kejsix
Pred 2 rokmi
9
Zla montaz zaluzii Z90?
Dobry den, vedel by prosim vas niekto poradit ci boli zaluzie spravne namontovane, resp. spravne za…
suso
Pred 1 rokom
18
sponzor fóra
Výška pracovnej dosky v kuchynskej linke
Dáko som nezachytil dôvod a moment, prečo sa výška pracovných dosiek na kuchynských linkách zväčšil…
shadowmilan
Pred 2 rokmi
18
Zakl.doska, prípojky, hrubá stavba - Liptov
Zdravím, prosím vedeli by ste odporučiť nejakú spoľahlivú firmu alebo partiu, ktorí realizujú hrub…
elicern
Pred 2 rokmi
1
Zmena kuchyne? Prosím o názor
Dobrý deň, máme takto naplánovanú kuchyňu s jedálňou, no rozmýšľam že vymením kuchyňu. Kuchyňa by b…
bihi87
Pred 2 rokmi
12
Treba zabovat zamkovu dlazbu?
Ahojte, idem riesit zamkovu dlazbu na terase, ktora bude len pochodzna. skladba je taka, ze: - 32/6…
btus
Pred 2 rokmi
12
Aký kábel do domu? dĺžka 50 metrov
Zdravím, aký kábel odporúčate na prívod elektriny do domu v dĺžke 50 metrov a čo všetko je potrebn…
duzu
Pred 2 rokmi
31
Ovládanie prebytkov-fotovoltaika.
Ahojte. Potrebujem poradiť. Mám fotovoltaiku na ohrev Tuv. Proste mám dva bojlery a keď sa nahreje …
lenorion
Pred 2 rokmi
1
Staršia betónová plocha - ako využiť
Zdravím Vás, na záhrade máme staršiu betónovú plochu, ktorá je pozostatkom po hospodárskej budove.…
teroo
Pred 2 rokmi
10
Rekonštrukcia kúpeľne
Dobrý deň odporučte majstra na rekonštrukciu kúpeľne okres Nové Zámky, iba na základe vašej skúsen…
katka2511
Pred 2 rokmi
2
Digestor šírka vývodu
Ahojte, určite pre niekoho triviálna otázka, ale chcem sa opýtať, že keď mám priemer rúry na digest…
zita19
Pred 2 rokmi
6
Faktúra za opravu ventilu pred vodomerom vo vodovodnej šachte
Dobrý deň, neviem, či sa niekto stretol s takýmto prípadom. Dňa 10.3.2023 vymieňala vodárenská spol…
akvi
Pred 2 rokmi
27
Terasa z WPC terasovych dosiek
Ahojte, chcela by som terasu o rozmere 10x4m z WPC terasovych dosiek. Nerada by som kupovala tie na…
lubos782
Pred 2 rokmi
5
Ako odvodnit zamkovu dlazbu na betone
Otazka za milion, ako odvodnit vyspadovanu zamkovu dlazbu, ktora je zhotovena na betone a strku? V…
zicher
Pred 2 rokmi
9
Dažďová kanalizácia a výška terénu
Ahojte, prišiel som po radu, v projekte dokopy máme 80m Ø160 potrubia zvedené do 5m*1,5m vsakovac…
stowasser
Pred 2 rokmi
2
1-polový istič B 17A
zdravím Kde na internete predávajú 1-pólové ističe AC B 17A?Mal som som davnejšie stránku ,kde ich …
gashtaan
Pred 2 rokmi
30
Sedacka - stolar - vymena noziciek - Bratislava
Ahojte, potreboval by som vymenit nozicky na sedacke za vyssie. Najde sa stolar ktory mi ich vyrobi…
chmelo202
Pred 2 rokmi
3
Kúrenie do podkrovia
Dobrý deň, rekonštruujem podkrovný priestor rodinného domu, ktorý bude určený na bývanie, a potreb…
zicher
Pred 2 rokmi
4
Ako riesit osvetlenie schodov LED pasikmi a co ku tomu treba?
Ahojte, Elektrikari dali do omietky pasik na ktorom je momentalne len krytka-pasik so sirkou 1cm, n…
vrajmantak
Pred 2 rokmi
4
Strunova kosačka
Čauko, potreboval by som strunovú kosačku. Benzinovu. Mám okolo tisic štvorcov na kosenie, tráva už…
mamuko666
Pred 2 rokmi
26
Monolit izolácia
Ahojte. Chcel by som sa opytat jednu vec: riesime monolit z pivnic, je potrebne medzi platnu a mono…
jblaze
Pred 2 rokmi
4
Sadrova stena
Ľudia prosím vás, chcel by som sa vás opýtať, dá sa dať niečím dole lepidlo zo sadrovej obkladačky …
delfabo
Pred 2 rokmi
5
Spravne spraveny komin Leier ECO Plus
Ahojte, pri montazi komina Leier Ecoplus mi vychadza otvor v šamote pre revizne dvierka takto vysok…
kominarbb
Pred 2 rokmi
2
Výmena tradičného plynového kotla za kondenzačný plynový kotol
Ahojte. Pokazil sa nám tradičný plynový kotol (Protherm Tiger) a potrebujeme ho vymeniť. Bude tam m…
arcticcode
Pred 2 rokmi
18
1
2
…
323
324
325
326
327
…