O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Vybavenie domumentov
Ahojte,momentálne budeme riešiť stavebné dokumenty aby nám dalo mesto stav.povolenie. Potrebujem re…
snowprincess
Pred 2 rokmi
16
Oprava strešného okna
Dobrý deň, máme taký problém s oknom na dome. Strecha zatiaľ nezateká a ideme jej rekonštrukciu rie…
petiar
Pred 2 rokmi
7
Ake drevo do spodnej vrstvy zahonu?
Zdravim, dokoncil som prave vyvysene zahony a idem ich plnit. Niekde som sa docital ze nie je dobre…
marekcholeva
Pred 2 rokmi
10
Mirano
Čo si myslíte o firme Mirano?
peter977
Pred 2 rokmi
11
Ako zvacsit stavebny otvor pre interierove dvere?
Ahojte, prosim poradte, ako zvacsit stavebne otvory pre interierove dvere do priecok postavenych z …
duzu
Pred 2 rokmi
8
Riešenie spoluvlastníctva
Zdravím, zaujímali by ma nestranné názory v mojej situácii, prípadne ak niekto niečo podobné riešil…
anja27
Pred 2 rokmi
6
Zateplenie už zateplenej fasády
Chcem sa opýtať rodičia maju zateplený dom 80mm Isoverom a teraz chcú dávať novú izolaciu aký je po…
michael25
Pred 2 rokmi
28
Ako spevnit prevysenie so susednym pozemkom - max 1m
Ahojte, potrebujem poradit ako vyriesit prevysenie medzi dvoma pozemkami. Je tam maximalne jeden me…
tpavol
Pred 2 rokmi
16
sponzor fóra
Inforcmácie/recenzie montovaných domov
Zdravím Mohla by som poprosiť reálne skúsenosti montovaných domov ?( pozitívne aj negatívne) Môže …
peter977
Pred 2 rokmi
11
Stavebna firma vychod
Dobry den prajem, vie mi niekto prosim poradit stavebnu v okoli Kosic ktora realizuje stavby domu n…
tomas511
Pred 2 rokmi
1
Je to suche alebo velmi zaliate?
Kupil som strom(nie prvy ani posledny☺) Zasadil som ho par tyzdnov dozadu a polial raz za 3-4dni.Te…
jankazb
Pred 2 rokmi
7
Cena domu 76m2 zastavana
Zdravim, dala by sa nejako odhadnut priblizna cena RD 75m2 zastavana plocha, 2 nadzemne podlazia, 4…
matusakrobert
Pred 2 rokmi
6
Konštrukcia vyvýšeného záhona
Ahojte, idem si po radu. Pripravujem sa na výrobu vyvýšených záhonov, už mám ohoblované dosky aj na…
cuk3r
Pred 2 rokmi
12
Pretekanie terasy
Pekný deň prajem, máme terasu na prvom poschodí rodinného domu. Nad chodbou. Kvôli rovnakej úrovni …
henri76
Pred 2 rokmi
2
Dlažba - Padouk Beige alebo White
Ahojte, prosím Vás nájde sa tu niekto, kto má túto dlažbu Padouk beige alebo white? Potrebovala by …
srnocka
Pred 2 rokmi
1
Parozabrana medzi tepelnymi izolaciami
Caute, pozeram si projekt svojho domu vsimol som si na prvy pohlad blbost v projekte. Mozno je ok, …
tomasbenc
Pred 2 rokmi
4
Ako podrobny ma byt stavebny dennik pre kolaudaciu?
Ahojte, zhotovitel mi odovzdal stavebny dennik. Ma az 3,5 strany, kde extra strucne popisal (zo svo…
exponent
Pred 2 rokmi
5
HVK hranol na pergolu
Ahoj. Nevedel by niekto prosím poradiť, či je možné HVK hranol použiť aj v exteriéri na nezastrešen…
palo18
Pred 2 rokmi
24
Napojenie geberitu na zachodovu misu
Zachodova misa sa pri rekonstrukcii jemne pohla, potom sa vratila na miesto avsak odvtedy zo spoja …
starysomar
Pred 6 mesiacmi
5
Krbové kachle, ktoré nebúchaju...
Dobrý deň. Hľadám krbové kachle na príležitostné kúrenie. Prosím Vás odporúčte mi zo svojich skúsen…
zicher
Pred 2 rokmi
19
Vnutorne spalety
Vyspravoval niekto vnutorne spalety sadrokartonovou doskou resp. aky je najlepsi postup na spalety …
stavkluc
Pred 2 rokmi
4
Odpad z porfixu do zakladov
Ahojte, zo stavby mi zostala cca. paleta odrezkov z porfixu. Prave staviam záhradný domček, dielňu …
trubiroh
Pred 2 rokmi
10
Ktorý z dostupných stavebných materiálov a technológií preferovať (2023) ?
Ahojte ! Môj príspevok som založil schválne v tejto sekcií, nakoľko sa úprimne priznám, že som v t…
eagleowl
Pred 1 rokom
20
Mostík cez járok
Dobrý deň, Chcela by som sa opýtať či by mi vedel niekto objasniť ako je to s výstavbou prístupovéh…
jankazb
Pred 2 rokmi
4
Kúrenar Námestovo
Ahojte, vedeli by ste odporučiť kurenara v okrese Námestovo?
mjejka321
Pred 2 rokmi
1
Obklady
Dobrý večer. Prosím o radu ohľadom obkladu v kúpeľni. Ide o matne biele obkladačky,klasika.po vymaľ…
juriyka
Pred 2 rokmi
8
Odtok vody z plochého prístrešku
Dobrý den prejem v projekte mám navrhnutý plochy prístrešok nema niekto skúsenosti ako elegantne od…
donvaler
Pred 2 rokmi
9
Tipy na odtok záhonu v múre
Čaute, máte nejaké skúsenosti ako spraviť miesto na výsadbu priamo v múre resp. ako riešiť prípadný…
suzan1111
Pred 2 rokmi
11
Diery v zahone poradte
V zahone na ulici mame zasadeny ceder a vsimol som si uz minuly rok ze tam je zrazu teren taky ze n…
zita19
Pred 2 rokmi
20
Projektant okolie Trstená/Tvrdošín
Dobrý deň, Prosím Vás chcem sa opýtať, či by ste mi vedeli poradiť už vami overeného projekranta na…
damine178
Pred 2 rokmi
4
1
2
…
324
325
326
327
328
…