Napojenie geberitu na zachodovu misu

Zachodova misa sa pri rekonstrukcii jemne pohla, potom sa vratila na miesto avsak odvtedy zo spoja (velka cierna gumena manzeta) preteka po kvapkach splaskova voda. Misa sa uz viac krat opravovala, manzeta cistila, davala znova na miesto, dokonca dal som novu, nepomohlo. Momentalne vykvapka cca 1dl vody za den. Nikdy som si nemyslel, ze to napojenie je take citlive na maly pohyb ked uvazim, ze pri kazdom sadnuti dochadza k malym pohybom misy. Ma s tym niekto skusenost? Mam ten spoj guma-keramika vytmelit nejakym tmelom, alebo je na to original lepidlo?
Odpovedať
Profilova fotka
@stavkluc co som videl tieto pripady (vacsinou DIY montaz), tak bud nespravna montaz (prilis kratka manzeta) alebo nespravny diel. Pri niektorych crepoch a montazach je to citlive na milimetre, ale mas moznost to nechat spravit niekomu, co to vie. Pri lacnom crepe (CERSANIT a spol) je moznost pouzit aj vodoodolne flexilepidlo.
Odpovedať
@mgx Dik za info. Misa je nejaka za 160 EUR bezrimsova z Hornbachu, manzeta bola myslim sucast Geberitu ako kitu, potom kupovana este jedna nova a montoval to vodar, takze tam by problem byt nemal. Akurat ako sa to povolilo kvoli sadrokartonu a dalo naspat, tak uz to nikto nevie nasadit tak aby to nekvapkalo. Myslim, ze to preteka cez ten keramicky naustok na mise, pretoze tam ta gumova manzeta prilieha tak nejak slabo. Mozes poradit ake presne lepidlo na to pouzit?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?