O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Lucerna
Prosím poraďte, ako natrvalo odstrániť lucernu z pozemku? Ďakujem
chrobak7
Pred 2 rokmi
2
Hľadáme projekt - Dom cca 150m2 a 7a pozemok
Zdravím, sme v štádiu hľadania projektu rodinného domu na 7a pozemok... aspoň 150m2 ... hľadáme inš…
kristinatark
Pred 2 rokmi
6
Firmy na fasady v okoli Bratislavy/Kittsee
Zdravim vsetkych uzivatelov modrej strechy! Vedeli by ste mi niekto odporucit spolahlivu firmu na v…
kreisel
Pred 2 rokmi
2
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential
Dobrý deň, má niekto skúsenosť s týmto mopom? Máme ho už 3,5 roka a mám s ním problém že nepovysava…
danaracko
Pred 2 rokmi
2
Plynové vs elekrické kúrenie
Ahojte, chcem sa spýtať aké máte mesačné náklady v bungalove 3 - 4 osoby, s tým že máte elektrické …
toky1
Pred 2 rokmi
23
Aké doplnky zvoliť?
Dobrý deň prosím o radu už si dva týždne lamem hlavu aké doplnky zvoliť alo sú závesy ,vankúše neja…
fillo_kiko
Pred 2 rokmi
1
2
...
...
3
4
92
Cementový poter v byte
Ahojte. Vybral som v byte z troch izieb staré parkety aj so škvarou čo bola pod nimi (cez 3 tony šk…
shadowmilan
Pred 2 rokmi
3
Strojove omietky KE kraj
Ahojte. Prosím odporučte mi dobrú firmu na strojove omietky, ktorí robia v KE kraji....môžu byť Pol…
ivana246
Pred 1 rokom
3
sponzor fóra
Lamovy olej
Ahojte chcem sa opytat,bola som sikovna a vo stupnej chodbe sa mi vylial lampovy olej,ale tak nesta…
domovina
Pred 2 rokmi
9
Gauč online
Ahojte poradte nejake eshopy na predaj gaucov za Dobru cenu. Plus ak mate nejaky doma tak mozno reá…
mica11
Pred 2 rokmi
3
Vzdialenosť rodinného domu od drobnej stavby
Dobrý deň. Zvažujeme o kúpe pozemku. Lenže na tej strane pozemku kde by sme chceli stavať má sused …
danaracko
Pred 2 rokmi
10
Zažrata fólia na okape
Zdravím vás, sused mal 2 roky odložený okap na slnku a z toho dôvodu sa ta ochranna fólia nedá dať …
dodok
Pred 2 rokmi
6
Ísť do rekonštrukcie alebo zbúrať
Zdravím, má niekto skúsenosti alebo niekto kto by odporučil čo v tomto prípade robiť ... ideme kupo…
arcticcode
Pred 2 rokmi
16
Dekton - čistenie
Čaute, netuším aký spôsobom sa mi na kuchynskej pracovnej doske z Dektotu objavil takýto fľak (viď…
lrdk
Pred 2 rokmi
1
Vonkajšie elektrické rolety
Ahojte, viete mi odporučiť firmu, ktorá Vám v trenčianskom kraji montovala vonkajsie rolety na okná…
melanie9
Pred 2 rokmi
4
Vyhotovenie návrhu fasády
Dobrý deň. Prosím nájde sa tu niekto, kto vie mi spraviť návrh fasádnej farby o akú mám záujem? Pot…
nata91098
Pred 2 rokmi
7
Firma ZAKLADUJEME.SK
Ahojte, má niekto z vás osobnú skúsenosť s firmou ZAKLADUJEME.SK ? ? ? Chcel by som si od nich dať…
tomas_betak
Pred 2 rokmi
4
Ako urobit detail zamkovej a zatepleneho muru? Treba nopovku?
Dobry den, chystame sa robit terasu cca 70m2 a chodnik zo zamkovej dlazby a chcem si len potrvdit…
ghost_sk
Pred 2 rokmi
9
Podklad pod vatu
Zdravím Vás, Chcel by som sa poradiť. Chystám sa zatepliť povalu. skladba stropu záklop, rákos omi…
zicher
Pred 2 rokmi
2
Vyplatenie zálohovej faktury
Dobrý večer, chcel by som sa opýtať aký spôsob platby mi odporúčate. Firme idem vyplatiť zálohovú f…
petersd
Pred 2 rokmi
1
2
...
3
68
Informácie z elektromera
Čaute, kamarát potrebuje z elektromera - sériové číslo - typové označenie Viete mi poradiť lebo m…
merak
Pred 2 rokmi
7
Elektrika v Petrzalskom byte
Ahojte, viete mi niekto poradit kvoli comu je v byte elektrika riesena povrchovymi zasuvkami a vypi…
gashtaan
Pred 2 rokmi
7
Vaňa - odtok
Ahojte, mám na vás otázku ohľadom vane. Staviame RD a chceli sme voľne stojacu vanu ale bohužiaľ te…
marsdm
Pred 2 rokmi
5
Fasáda farba Baumit 0396, 0397, 0387,0386
Máte prosím niekto fasádu týchto odtieňov? Mohla by som poprosiť foto,Ďakujem.Neviem sa rozhodnúť
bruncak
Pred 6 mesiacmi
6
Skúsení majstri na zamkovu dlažbu
Dobrý deň,, Pozná niekto skúsených majstrov na pokládku zámkovej dlažby?? Okres Kežmarok
stanislavpetras
Pred 2 rokmi
1
Pridanie okna do hotového drevodomu
Ahojte. Chcem sa opýtať, či je technicky možné pridať do drevodomu okno navyše. Je to drevodom z K…
peter977
Pred 2 rokmi
8
Revizia elektriny - nova STN prudove chranice
Zdravim :slight_smile: Rekonstrukcia domu prebehla v roku 2018, vsetky stare kable sa vymenili za c…
minoo
Pred 1 rokom
1
2
...
3
84
Indukcna doska
Zdravim.Chcem sa spytat ci ma niekto indukcnu dosku Whirlpool WL B1160 BF?Ma niekto snou skusenost?…
gaspi25
Pred 2 rokmi
24
Stavebny material na dom
Ahojte planujem stavbu domu na uzkom pozemku vid obrazok. Co by ste odporucili aky stavebny mater…
jokice
Pred 2 rokmi
22
Betonovanie parkovacieho statia
Ahojte potrebujem od vas poradit. Mam pred domom 95 m parkovacieho statia vratane pristresku pre au…
mgx
Pred 2 rokmi
4
1
2
…
322
323
324
325
326
…