O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Internet od Telekomu problemy
Nemali ste niekto problem s telekom internetom? ze vam casto vypadaval, sekal, Ja mam uz pol roka p…
mcdog
Pred 2 rokmi
1
2
50
Korenicky
Prosim poradte ake mate korenicky .... chcela by som nieco co sa da na nejakom stojane schovat do l…
marfushik
Pred 2 rokmi
11
Co na terasu???
Prosim poradte co mate na zemi na terase??? Zvazujeme dlazbu ale obavam sa ze aj ked je to zastrese…
juraj_k
Pred 1 rokom
21
Skúsenosti s firmou STUBAU
Dobrý deň, máte prosím niekto skúsenosti s prerábkou u firmy Stubau? Ďakujem!
pato1976
Pred 1 rokom
8
Pripojenie IBC nadrze na odchyt dazdovej vody zo zvodu
Ahojte. Prosím vás, máme k dispozícii IBC 1000l nádrže, stavba má tri poschodia, je vysoká. Potrebu…
petrofka
Pred 2 rokmi
11
Skrutene listy na magnolii
mal niekto prosim podobny problem s magnoliou? cim to moze byt?
chrobak7
Pred 2 rokmi
12
Kúpa pozemku s plynovým potrubím
Dorbý deň. Plánujeme kúpu pozemku. Pozemok ktorý sa nám páči má jeden problém. Ide cez neho plynové…
matusakrobert
Pred 2 rokmi
22
Sadrové omietky - brúsenie
Je zvykom po vyzretí brúsiť sadrové omietky ? (strojové) Firma ktorá mi ich realizuje, mi odporučil…
kreisel
Pred 2 rokmi
3
sponzor fóra
Zalohove platby pri nulovom odbere
Zdravím. Potrebovala by som informáciu ohľadom odberu na novej prípojke. Nevyznám sa do toho. Rieši…
eliska8788
Pred 2 rokmi
13
Usporiadanie izieb v RD
Ahojte :slight_smile: prosím viete mi niekto z Vás objasniť nejaké pravidlá rozdelenia izieb v Rodi…
milovnikprirody
Pred 2 rokmi
9
Ako spravit prepad z nadrze na dazdovu vodu?
Ahojte, mam betonovu nadrz na dazdovu vodu (12m3). Asi 5 m lomene od nej je zatrubneny potok (priam…
itgospa
Pred 2 rokmi
13
Polystyren na stary polystyren s fasadou
Ahojte. Mam takú otázku. Kúpil som starší barák a je zateplený 5cm polystyrenom aj s natiahnutou fa…
eagleowl
Pred 2 rokmi
11
Zaznam o udalosti
Dali sme si zrekonstruovat kupelnu spolu s weckom, lenze pocas rekonstrukcie vyvesili oznam ze sa b…
shadowmilan
Pred 2 rokmi
2
Vlastný kotol v byte - (ne)výhody?
Chceme kúpiť byt, no má vlastný kotol na kúrenie o ohrev vody. Mám to brať ako výhodu, či skôr nev…
toky1
Pred 2 rokmi
16
3mm Tenkovrstvová omietka / stierka vs 1,5 cm klasická omietka
Zdravím, mám laickú otázku. V dome mám vo vnútri steny z ytongu a z betónu, niekde aj polystyrén (…
xanderhell
Pred 2 rokmi
13
Byt určený na prenájom - povinnosť revízií?
Potreboval by som zistiť, či má podľa platnej legislatívy vlastník bytu povinnosť vykonávať revízi…
merak
Pred 2 rokmi
12
Rekonstrukcia kurenia
Ahojte. Aktualne rekonstruujeme dom. 2podlazna kocka z r. 82 bez podpivnicenia. Vo finale bude zat…
skrecky_zavaril
Pred 2 rokmi
1
Zakalena voda pocas dažďov
Zdravim, mame vrtanu studnu 18 m a pocas výdatných dažďov ide kalna voda...obsyp vraj robili....je …
akcul13
Pred 2 rokmi
15
Stilo 4C Bau Holding
Ma prosim niekto stilo 4C? Ako mate prosim urobene kupelne?
mirulik23
Pred 2 rokmi
3
PSK balkonove dvere Rehau Synego
Dobry den, chcel by som sa spytat na osobnu skusenost niekoho kto ma v byte/dome instalovane PSK! (…
freel86f8
Pred 2 rokmi
8
Zatečene kominy
Dobrý den prosim poradit.Opakovane nám zateka krbový komin,ktorý už bol aj opraveny(ak sa nemýlim …
katuska741
Pred 2 rokmi
6
Charakteristická pevnosť muriva
Dobry den Uz dlho mi vrta hlavou, preco sa vsade pise o betonovych murovacich tvarniciach ako o "ve…
moravciktk
Pred 2 rokmi
1
Okrasné kamene - Košice
Dobrý deň, rada by som sa informovala odkiaľ ste kupovali okresné kamene do okapových chodníkov a …
nikspi
Pred 2 rokmi
3
SIP technologie
Dobrý den, prosím stavěl jste někdo dům z panelů SIP? Jaké jsou Vaše zkušenosti a doporučili byste …
l0gin
Pred 10 mesiacmi
7
Plynova rura nad SDK podhľadom
Pozdravujem. Viete niekto poradiť, čo urobiť s plynovou rúrkou k sporáku nad SDK podhľadom aby to b…
kejsix
Pred 2 rokmi
6
Zemný kolektor svojpomocne
Ahojte, potrebujem realizovat zemny kolektor k TC, plocha cca 250m2. lokalita VK. Firmy v okoli s …
nameless_one
Pred 2 rokmi
14
Názor statiky posudok
Dobrý deň prepáčte idem sa opýtať na terasu 7x4 mala by byt vyvysena cca 2,3m nad zemou drevena a n…
arcticcode
Pred 2 rokmi
2
Domáca ČOV
Dobrý deň, chcel by som sa spýtať na praktické skúsenosti s čističkou AS-VARIOcomp 5K. Ďakujem.
deryk158
Pred 2 rokmi
1
Čo na fatrafol
Zdravím prosím vás neviete mi poradiť mame terasu na poschodí nad garazou nakoľko žiadna izolácia p…
simona789123456
Pred 2 rokmi
3
Sedenie na NEkrytej terase
Dobry den, zhanam sedenie na terasu, ktoru vsak nemame krytu . Je na juznej strane, takze tam nesku…
sasenka1103
Pred 2 rokmi
20
1
2
…
321
322
323
324
325
…