O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Vypnuté verejné osvetlenie v celej obci
Ahojte, ja viem, že žijeme dobu, kedy sa má šetriť na všetkom, ale chcem sa uistiť, či je ani nie n…
btus
Pred 2 rokmi
22
Krb - krbova vložka - šamot / žiarobeton ? rozdiely výhody nevýhody
Dobrý deň, vyberáme krbovú vložku a už sme v tom strateni. Niektorí kachliari tvrdia, že lepšie sú …
patrox5
Pred 2 rokmi
27
Zošrotovanie zdedeného auta
Vie mi niekto poradiť? Pred 3 rokmi som zdedil nepojazdne auto ktoré nám XY rokov stalo v garáži st…
foox
Pred 2 rokmi
19
Projektant východné Slovensko
Dobrý deň, vedeli by ste mi poradiť nejakého šikovného projektanta z východného Slovenska, najlepši…
jurajsp
Pred 2 rokmi
4
Farebna odlisnost zlazby - Semmelrock Toscana dymova hneda
Dobry den, zarazila nas farebna odlisnost tejto dlazby na stojane pred predajnou stavebnictva VS re…
exponent
Pred 2 rokmi
3
Hadica a uchytenie na ručnú pumpu
Zdravím, poprosím o radu, rád by som pripevnil hadicu na ručnú pumpu, tak asi 10m. Máte niekto s tý…
jumt
Pred 2 rokmi
14
Lamely na sadrokarton
Dobrý deň, chcem sa opýtať, na sadrokartónový podhľad je možné dať lamely 50 mm šírka? výška 100 mm…
chrobak7
Pred 2 rokmi
7
Tepelné čerpadlo pri izbách
Zdravim, brat ide stavať bungalov....už majú projekt avšak zistili až neskôr že ideálne by bolo mať…
senti4640
Pred 2 rokmi
7
sponzor fóra
Hľadám mini elektrické súčiastky
Ahojte, robím na modeli polievania záhrady používaním solárnej energie a hľadám mini vodné čerpadlo…
m4806
Pred 2 rokmi
9
Vodovodná prípojka Michalovce
Dobrý deň, hľadám niekoho na realizáciu vodovodnej prípojky v okolí Michaloviec. Niekto kto by vede…
cezar27
Pred 2 rokmi
1
Bleskozvody
Ahojte, chcel by som si overiť informáciu od môjho elektrikára, ktorý mi robil bleskozvody na novos…
merak
Pred 2 rokmi
28
Kam všade obklad do kúpeľne
Ahojte, potrebovala by som poradiť. Aktuálne chceme prerábať kúpeľnu, kde sú kompletne všetky steny…
lenkito10
Pred 2 rokmi
1
2
41
Zápis stavby do katastra
Čauko. Mám na pozemku stodolu a zistil som, že nie je zapísaná na katastri. Idú sa tu riešiť nejaké…
arcticcode
Pred 2 rokmi
9
Strecha montáž materiál
Ahojte, Odporúčanie na strecharov komplet materiál aj montáž, západné Slovensko Na bungalov val…
kristinaracova
Pred 2 rokmi
1
Vyúčtovanie el. energie
Ahojte, po roku nám bolo doručené vyúčtovanie el.energie za posledné ročné obdobie. Na faktúre je …
ercole
Pred 2 rokmi
1
2
43
Hlučná umývačka riadu
Máme umývačku Bosch, umýva dobre, len posledný týždeň počas celého umývania divne hučí. Neviete čím…
davco3
Pred 2 rokmi
10
Plocha na m3
Zdravým trebalo by mi dosky na strop 30m2 kolko je to z m3?
matusakrobert
Pred 2 rokmi
7
Podlaha ORCA H2O skúsenosti
Dobrý deň,máte prosím niekto skúsenosti s podlahami ORCA H2O? Ďakujem
eva1987
Pred 2 rokmi
4
Odporucanie na priemyselny vysavac
Dobry den, planujem pri prerabke bytu vyuzit sanacnu frezu na omietky a zaroven brusku na beton ku …
jozefsv
Pred 2 rokmi
13
Väzníkový krov 17 °, debnenie?
Ahojte strecháči, rád by som Vás požiadal o radu. Budeme mať väzníkový krov so sklonom 17 stupňov…
peter_sk23
Pred 2 rokmi
3
Môžem zatepliť fasádu pred rekonštrukciou strechy?
Ahojte, máme v pláne rekonštrukciu strechy a zateplenie domu. Pod tou rekonštrukciou mám na mysli …
sousedekovci89
Pred 2 rokmi
8
Prestresenie na terasu
Dobrý deň, chcel by som sa spýtať idem stavať dom s terasou rozmer 7x4 a zaujímalo by ma či by bolo…
eagleowl
Pred 2 rokmi
14
Drevodom na kľúč od firmy MIRANO
Ahojte strecháči, prosím máte skúsenosti s firmou MIRANO? Zatiaľ sme počuli iba pozitívne hodnoteni…
lenkito10
Pred 2 rokmi
2
Popraskany nivelak
Dobry den, v utorok nam vyrovnavali podlahu v panelaku, dnes sme si vsimli praskliny. Je to na rekl…
emkanelkatt
Pred 2 rokmi
1
Zápach z ružice vo vani
Dobry den, prosim o radu. Kupili sme dom. Zakazdym ked pustime vo vani vodu cez ružicu sprchy, tak …
marek311
Pred 2 rokmi
3
Alfa education
Ahojte, Mám záujem o kurz interiérového dizajnu v Alfa education, a keďže to stojí dosť peňazí sa …
imbluefoxx
Pred 2 rokmi
1
Poradie profesii po hrubej stavbe
Zdravim, Staviam "svojpomocne" (zhanam realizatorov na rozne etapy). Aktualne sa finisuje prve pod…
maros173
Pred 2 rokmi
9
Rehau vs Viega - podlahove kurenie
Dobrý deň, akurátne riešim aký materiál použiť pri podlahovom kúrení. U kúrenára som mal dopyt na …
martin_zelnik
Pred 2 rokmi
1
Omietky, kurenie, podlahy
Dobry den, chcel by som poprosit o rady, resp. tipy ako co najlepsie a najefektivnejsie postupovat …
freel86f8
Pred 2 rokmi
1
Uchytenie TV do tehly Heluz Family (hrubka 20cm) - 4cm hmozdina, 6cm samorezny srob?
Zdravim majstri, idem uchytit vyklopny drziak na TV (Uhlopriecka 126cm, 14kg). V baleni i navode j…
eagleowl
Pred 2 rokmi
4
1
2
…
320
321
322
323
324
…