Farebna odlisnost zlazby - Semmelrock Toscana dymova hneda

Dobry den, zarazila nas farebna odlisnost tejto dlazby na stojane pred predajnou stavebnictva VS realna dlazba na palete vo vyrobnom sklade. Je toto prosim bezne? Na prvy pohlad ide ako keby o uplne iny farebny odtien dlazby.
Odpovedať
@tuleninko Nie je odlišná, je len vyblednutá. Tá na stojane je možno novšia a nebola vystavená tak poveternostným podmienkam, ako tá na palete. Alebo ju výrobca či predajca natrel nejakým prostriedkom, ktorý dáva betónu tzv. mokrý vzhľad (wet look), aby vystavená vzorka bola pre klientov atraktívnejšia. Keby si tie dlažby na palete oblial vodou, budú tiež také výrazné farby. Ale je tiež možné, že pri výrobe danej šarže na palete sa použilo menej farby. Mnohí výrobcovia upozorňujú, že treba kupovať dlažby z rovnakej šarže a ak kúpiš z rôznych (dátumov výroby), tak ukladanie treba premiešať, aby boli šarže uložené zmiešane. Každá betónová dlažba časom vybledne a zošedne.
Odpovedať
@tuleninko Je to bezne. U nas to bolo obdobne so stresnou krytinou Tondach. Farba vystavenej krytiny sa odlisovala od dovezenej, aj ked sa jednalo o ten isty produkt
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?