Odporucanie na priemyselny vysavac

Dobry den, planujem pri prerabke bytu vyuzit sanacnu frezu na omietky a zaroven brusku na beton ku ktorym sa da pripojit priemyselny vysavac. Zaroven by som chcel tento priemyselny vysavac pouzit aj na bezne vysavanie stavebneho prachu/odpadu ktory vznika pri prerabke akym je bezne vrtanie, brusenie stien, pilenie parkiet pri ich pokladke a pod - nie hrube buracie prace), neskor aj na ine ucely (vysavanie auta, etc..). Pozeral som na priemyselne vysavace v cenovej hladine okolo 150 eur, napriklad Bosch Advanced Vac 20, Bosch GAS 12-25 PL, resp. Makita VC2512L. Vedeli by ste mi prosim povedat ci su na dany ucel vhodne, pripadne dat tip na iny produkt ktory je na dany icel vyhovujuci a nemam ho na zozname? Dakujem! 🙂
Odpovedať
My sme pri prerabke pouzili priem.vysavac od Fieldmannu. Fajn pomocnik, posluzil. A hlavne sme nechceli vela investovat este aj do tohto.
Odpovedať
Ja mám Karcher WD-3 už 5 rokov, vydržal celú prerábku domu a stále ide tak, že "trhá parkety". Aj auto s ním vysávam, dokonca aj keď som z trávy potreboval dať preč zvyšky štrku, tak som to proste povysával.
Odpovedať
Poslednu dobu som fanusik skor profi naradia, ale aj v hobby sa da za za par korun kupit dobra vec. Mam napriklad z lidlu, stal 40 euro, vrecka do neho stoja par supiek. Povysava aj čerta, da sa pouzit ako fukar, poradi si aj s vodou, ako neviem co viac by som za tie peniaze chcel 😄 Vysavam s tym garaz, piliny, prach z brusky, hlinu, terasu, auto, rozduchavam uhlie v grile. Funguje treti rok bez problemu, fakt ho nesetrim, ku profi vysavacu za 200 euro by som sa asi nechoval ako h0vado. Tiez si treba pozriet aj cenu spotrebaku aby potom clovek nebol prekvapeny kolko stoja filtre. Inak s prikonom 1400W to naozaj aj vysava, na rozdiel od domacich vysavacov s polovicnym vykonom.
Odpovedať
@halepka fieldmann je cinska sracka, mal som ten ich "priemyselny vysavac" a bol som rad, ked som sa ho zbavil, strasny srot.. ani na chatu inak,jedine vysavac s oklepom filtra dava zmysel pri práci ako brusenie stien,ostatne je parodia na vysavac
Odpovedať
@robo91 Mňa totálne sklamal 400-eurový Karcher vysávač/tepovač. Už pri vybaľovaní a skladaní hadíc, niektoré plastové trubky nedržali a vyskakovali. Musel som nalepiť lepiacu pásku, aby to tesnilo a držalo. Plasty slabé, nádoba zo žltého plastu tenká a mäkka, videl som že úsporné inovácie už začala robiť aj táto "profi" značka. Som z nej sklamaný. Zaťko pred 3 mesiacmi kúpil Kär. profi vysávač, sklamanie takisto. Nič to na stavbe nesaje. Potom som kúpil maličkú ETU, najprv som chválil do nebies, no z "večera - do rána" to prestalo vysávať . Už som párkrat rozobral/poskladal, no neviem prísť na to, v čom je problém. Už nechcem žiadnu renomé značku. Kúpil som najlacnejšieho Parksida za 40 €. Saje ako divý. Takisto ho vôbec nešanujem, a keď sa mi po 2 rokoch rozsýpe vôbec nebudem pri tej cene lamentovať. Čo ale sledujem recenzie, názory, testy, tak aj tie vyššie rady Parkside vysávačov sú super. Ten priemyselný v cene okolo cca 90 € smelo konkuruje "značkovým" (šmejdom) v cenách 300 - 400€.
Odpovedať
Dnes som objednal Scheppach ASP 30 PLUS. Ma to aspon aky taky oklep....recenziu mozem dat coskoro. Mal som z lidlu a s nervami som ho vyhodil do zahrady a nasledne do smetiaka. Prd tahal po case. Uvidim aky bude Scheppach.
Odpovedať
@roxo99 nemam skusenosti s danym vysavacom, ale mal som pilu scheppach ktora vyzerala na vlas rovnako ako parkside, len bola modra. Podobne sa na seba podobali aj ine produkty tychto znaciek, tak bacha aby si si nekupil zase parkside len v modrom
Odpovedať
ja som kúpil makitu vc4210 ktorá má automatický oklep. Maká výborne a používam všade. Je to vec ktorú nepoužiješ iba raz pri stavbe. V dome, dielni ho použiješ ani nevieš kedy- aj o pár rokov. Ak by som sa rozhodoval tak ho kúpim zas.
Odpovedať
@michal_dovomi Jo, ten som mal, ale ukradli mi ho z auta spolu s dalsim naradim. Dobry kombajn. Po nom som kupil na skusku Narex VYS 33-71 L, to je tiez automat. Mám ho 5 rokov, celoročne vonku, ťahá porovnateľne k tej makite a sú lacné sáčky doň.
Odpovedať
@halepka viete prosim zaslat aj konkretny model? dakujem
Odpovedať
@petiar pozriem, dakujem.
Odpovedať
Nilfisk je spicka, je to nezmar. Parkside nevydrzal nic.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?