O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Parcela bez prístupovej cesty
Ahojte, vedeli by sme mi, prosím, poradiť ako postupovať pri nasledujúcom probléme? V prílohe je fo…
chrobak7
Pred 2 rokmi
6
Vlastnicke vztahy k buducej nehnutelnosti a pozemku
Ahojte, Mozno to uz podaktori z vas riesili, no nikde som nenasiel plnohodnotnu odpoved k mojmu r…
mariazgurunu
Pred 2 rokmi
1
Voda z prameňa do bazéna
Ahojte majstri. Idem sa poradiť, na chate máme vodu zatiaľ len z prameňa ktorá síce nieje nejaká šp…
kristof_ko
Pred 2 rokmi
17
Zväčšenie predsiene
Ahojte, myslíte si, že by sa dal ten vstup obmurovať a vchodové dvere posunúť až tam, kde začínajú …
petiar
Pred 2 rokmi
5
Céder atlantsky
Zdravím, máme dva cedre atlantske, cca 3 m od seba. Striham ich každý rok. Po jesennom strihani na …
liviaz
Pred 2 rokmi
8
Spravne ulozenie obrubnikov / zamkovej dlazby
Ahojte, chystam sa u rodicov vybit stary droliaci sa betonovy chodnik, polozit obrubniky a zamkovu…
eagleowl
Pred 2 rokmi
7
Pripojenie bodového svetla.
Dobrý den.Rád by som vás poprosil o názor na montaz kovového bodoveho svetla určeného pre pripojeni…
arcticcode
Pred 2 rokmi
1
2
...
3
63
Diery v prazozabrane a cd profiloch
Dobry den.Chcel by som vediet vas nazor na to ako nam firma spravila strop a teraz tvrdi ze diery v…
marian__
Pred 2 rokmi
16
sponzor fóra
Nesúhlas s výstavbou urbar
Dobrý deň skúsim takú otázku možno ma niekto podobnú skúsenosť a poradí kupujeme pozemok od SFP ťah…
fillo_kiko
Pred 2 rokmi
1
2
44
Prenajatý pozemok
Dobrý deň. Prosím vás potrebovala by som radu od Vás. Mame prenajatý pozemok od obce a spravili sme…
wyrky
Pred 2 rokmi
3
Ukoncenie zateplenia
Zdravím, chcel by som zateplit stary dom, avšak zadná stena je len do výšky stropu, potom je to vyb…
chrobak7
Pred 2 rokmi
6
Čím nahradiť 15cm EPS
Ahojte, celý dom idem zatepľovať 15cm EPS ale istý kúsok steny potrebujem nahradiť izoláciou hrubky…
foobar
Pred 2 rokmi
4
Súsed neumožní vstup
Dobrý den, věřím že se tady tato téma řešila už mnohkrát ale... Máme odsouhasené zateplení domu (p…
chrobak7
Pred 2 rokmi
2
Rovná strecha
Dobrý deň, Prosím vás chcem sa opýtať ohľadom rovnej strechy na dvojpodlažný rodinný dom (prízemie …
jan45
Pred 2 rokmi
18
Taupe odtieň
Dobrý deň Máte prosím niekto odtieň fasádny TAUPE? Prosím poslite mi foto do komentu pre inšpiráciu…
nata91098
Pred 2 rokmi
1
Schody - rampa
Dobrý deň, chcem sa spýtat, ci nemá niekto namiesto schodov do domu úrobenu rampu, mame dom vo svah…
kejsix
Pred 2 rokmi
3
Motorová píla
Zdravím mam problém s motorovou pílou čínskej značky Dedra. Dva a pol roka stála ale krásne chytila…
sousedekovci89
Pred 2 rokmi
14
Poradite dobrých majstrov na poter
Ahoj stavbári. Prosím poradíte mi nejakých dobrých majstrov na zhotovenie poteru? Som z okolia PD. …
hondambx
Pred 2 rokmi
11
Vhodná exteriérová omietka na balkónový múr z Porfixu
Ahojte. Plánujem omietnuť múr z Porfixu, ktorý sa nachádza na balkóne. Zaujímam sa o omietku, nie o…
rudy2501
Pred 2 rokmi
3
Podomietkova bateria Hansgrohe
Zdravim, Chcem sa spytat, ci niekto ma podomietkove baterie Hansgrohe a ci existuje 1-fazova na van…
aces
Pred 2 rokmi
8
Stačí ohradiť ovce jednoduchou ohradníkovou sieťou alebo musí ísť do toho prúd?
Sused vlastní ovce, ktoré sa pásli v jeho záhrade a zvykli prejsť aj na náš nezastavaný pozemok, kt…
duzu
Pred 2 rokmi
5
Plynový kotol Protherm,alebo Viessmann 25kw
Dobrý deň, ktorý plynový kotol by ste nám odporúčali kúpiť na základe skúseností? Protherm,alebo Vi…
bigtoudy
Pred 2 rokmi
3
Ako zabrániť žabám aby chodili do bazéna a na terasu?
Dobrý deň. Prosím o radu ako zabrániť žabám chodiť do bazéna a na terasu? Bazén je normálne zachló…
duzu
Pred 2 rokmi
19
Rozširujem terasu
Zdravim, máme existujúcu terasu spojenú s domom..chceme si ju rozšíriť do všetkých strán..prosím o …
palo152
Pred 2 rokmi
6
Čo sa stalo môjmu javoru?
Dnes pri práci v záhrade som si všimol dieru v kôre javora, odrezal som teda väčšiu časť , aby som …
raphael42
Pred 2 rokmi
20
Polozakopany bazen a osadenie
Zdravíčko, robil niekto z vás polozakopany bazen ? Zatiaľ sme nasli iba variantu z mountfield preto…
lupastav
Pred 1 rokom
5
Ako spojit SDK a
Dobry den, Akym sposobom by sa mal spevnit spoj medzi SDK a hrubou omietkou? Je na to nieco specia…
aqks
Pred 2 rokmi
1
Ktorá bidetová sprška mi bude pasovať?
Ahojte. Vodári mi k záchodu spravili aj predprípravu na bidetovú spršku (zo steny). Bude to podomi…
duzu
Pred 2 rokmi
5
Valcovanie nového trávnika
Prekultivovaval som podu, vyrovnal, zasial, povalcoval, polieval. Je mozne teraz ked ma trava cca 3…
zipsuliak
Pred 2 rokmi
7
Spoľahlivá firma na plot z tvarnic
Zdravím, prosím Vás mate niekto skúsenosti so spoľahlivou firmou na ulicny plot z tvarnic? Chcem za…
kristina_kolnikova
Pred 2 rokmi
1
1
2
…
319
320
321
322
323
…