O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Fasády značky CAPAROL
ahojte, pochváľte sa vašimi fasádami od značky CAPAROL. Ideálne hnedé odtiene.. šedé… Ďakujem :sli…
marfushik
Pred 2 rokmi
5
Akú hydroizoláciu žb základovej dosky zvoliť?
Pozdravujem, rád by som si nechal poradiť aké mám možnosti v prípade hydroizolácie základovej dosk…
user
Pred 2 rokmi
6
Kosacka pre starsiu zenu
Ahojte, aku kosacku by ste odporucili pre starsiu zenu - travnik pri dome, cca 300m2 rovina. Pri b…
zavana
Pred 2 rokmi
1
2
39
Vonkajsia zasuvka ip44 krytie
Dobry den, chcem sa spytat je toto dostatocna ochrana zasuvky do vonkajsieho prostredia? Pride mi, …
vykricnik
Pred 2 rokmi
9
Kamenny koberec na XPS
Mna by zaujimalo ci je mozne kam.koberec ukladat priamo na XPS? Mam po obvode domu xps a znacne by …
jedendvatri
Pred 2 rokmi
6
Domaca vodaren - porucha
Ahojte, po rodicoch mame na zahrade domacu vodaren. Jedna sa o samocinnu vodaren ebara ega 60M. Ned…
megdesign
Pred 2 rokmi
9
Velky pozemok -> Navrhnutie pripojok a moznosti stavby
Dobry den, mame jeden dlhy pozemok (jedna parcela - 200m x 27m), na ktoreho konci by sme chceli st…
dexter89
Pred 2 rokmi
13
Vetracie šachty v stupačke
Pozdravujem. Mame v stúpačke vežoveho bytového domu 3 ,,vetracie,, potrubia jedno je za wc ktoré j…
dedo758
Pred 2 rokmi
2
sponzor fóra
Cena holodomu
Dobrý deň, keďže ceny prudko vzrástli, chcela by som sa informovať, koľko asi by nás vyšiel holodom…
matusakrobert
Pred 2 rokmi
4
Strešné okná RoofLite2
Ahojte,, potreboval by som skúsenosti s oknami RoofLite strešné okná keďže na Velux nemám €, či je …
jarob81
Pred 2 rokmi
1
Nafukovacie vírivky - skúsenosti
Mám vírivku Lay-z spa vancouver. Od kúpy chýbalo tesnenie na fukací ventil, musel som to dorobiť po…
victorka505
Pred 2 rokmi
9
YUCCA
Pozdravujem pekne. Potrebovala by som radu ohľadom YUCCA elephanties. Mame ju od septembra a darilo…
lalipo34
Pred 2 rokmi
6
Pergola so sklenou strechou
Zaujimalo by ma ako ste riesili upevnenie skla na drevenej pergole. Rad by som sa do toho pustil ,t…
petersd
Pred 2 rokmi
7
Nedoplatok kurenie
Dobry den, chcem sa spytat ci je 5000kWh vela za 4 mesiace kurenia na radiatore ? Prisli nedoplatky…
blacksr
Pred 2 rokmi
5
Umývačka riadu preteká
Dobrý deň. Mane doma problém s umývačkou riadu MIELE. Po spustení programu od spodu preteká voda. V…
zipsuliak
Pred 2 rokmi
3
Čo sa stalo, že náprava je dole?
Viete mi niekto poradiť čo sa stalo, že tá náprava je tak dole? Stalo sa to pri menení pneumatík
majkahu78
Pred 2 rokmi
5
Co to je za mravca?
Co to je za mravca ci chrobaka lietajuceho?Mam to na stromoch a mam dojem ze to zere listy
reanor
Pred 2 rokmi
12
Plocha strecha - senzor vlhkosti
Konstrukcia plochej strechy - beton, parozabrana, polystyren, folia, vrstvy extenzivnej zelenej str…
foobar
Pred 2 rokmi
1
Plastové nádrže pod zem
Ahojte, Už nejaký čas pozerám aké sú na trhu plastové trojkomorové septiky a jednokomorové plastové…
jan45
Pred 2 rokmi
2
Entalpický výmenník
Prečo je dobrý entalpický výmenník v centrálnej rekuperácii? Predpokladal by som, že vlhkosť z kúpe…
roman_
Pred 2 rokmi
10
Ipa - čistenie po neželanom roztečení
Ahojte, prosím máte niekto overenú metódu ako dostať ipu z plechu, tak aby som ho čo najmenej poško…
wolodymyr
Pred 2 rokmi
2
Vrtana studna - vybračne čerpadlo
Viem že sa to tu už určite veľa krát preberalo ale poprosil by som o radu. Dal som si vyvŕtať studn…
lubobalascak
Pred 2 rokmi
15
Dulux vyhral - no čím nanášať?
Caffe, tak omietky prebrusene, tie lesklé fľaky po el. brúske zmizli ručným prebrusenim. Použil s…
terry25
Pred 2 rokmi
1
Zapojenie akumulacky
Ahoj kurenari. Vedeli by ste mi prosim poradit so zapojenim akumulacky ? Mam akumulacku 380/120L vn…
vlado81818
Pred 2 rokmi
8
Primeraná strecha za hydroizoláciu plochej strechy + atika?
Zdravím, dostal som jednu cenovú ponuku na strechu a kúsok mi to náhli, keďže bez toho nemôžem pok…
rmcf
Pred 2 rokmi
2
Živý plot neopadavý
Čo vysadiť ako živý plot? Chcela by som kombináciu viacerých druhov, nie jeden. Výška cca 1,5 - 2m.…
kala713
Pred 2 rokmi
1
Prosím o radu s omietkami
Omietkari začali pred mesiacom s omietkami; vrch spravili ale nedokončili spalety tak sme neotvoril…
aklatanmal
Pred 2 rokmi
1
Ako vyčistiť pur penu?
Zdravim, na okne som mal zvysok zaschnutej pur peny. Pouzil som pripravok od soudal - odstranovac v…
petiar
Pred 2 rokmi
9
Kúpa pozemku - list vlastníctva
Zdravím, smiem sa spýtať ... nedávno sme kúpili pozemok, dnes mi prišlo rozhodnutie o vklade vlastn…
chrobak7
Pred 2 rokmi
9
Je nutne delit plavajucu podlahu v mieste dilatacnych spar?
Viete mi prosim niekto poradit, ci je potrebne delit plavajucu podlahu (koli dilatacii)v miestach k…
parkett_mann
Pred 2 rokmi
5
1
2
…
317
318
319
320
321
…