O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Internet Rajka
Dd, Budem na pár mesiacov v Rajke (HU) na byte kde nie je internet. Je tam router, je tam dotiahnu…
ralf364
Pred 2 rokmi
2
Poradte popruh ku kosacke
Cauko, zhanam dajaky schopny popruh, dvojramenny k strunovej kosacke. Vyber je velky, podstatne je …
arcticcode
Pred 2 rokmi
7
Uchytenie hojdačky v interiéri
Ahojte. Prosím viete mi poradiť čím uchytím hojdačku do 30 kg do dreveného trámu ? Potrebujem to na…
temi396
Pred 2 rokmi
8
Dobrá stavebná firma v okolí Popradu
Viete mi niekto odporučiť naozaj dobrú a spoľahlivú stavebnú firmu v okolí Popradu? Ideme stavať ro…
ado15
Pred 2 rokmi
6
Jún v záhrade: Ktoré práce zaradiť do záhradkárskeho kalendára?
Pranostika hovorí, že mrkva 🥕 zasadená na Jána (24. 6.) je zdravá.👌 Prelom jari a leta teda rozhodn…
huslicka
Pred 2 rokmi
9
Krono Original Herringbone laminat do kuchyne?
Dobrý deň, Prosím vás mate niekto tuto podlahu, je to laminat ale píšu ze vodeodolný, viete mi nie…
duzu
Pred 2 rokmi
11
Nemôžme skolaudovať
Zdravím ..vie mi niekto poradiť...2roky čakáme na vodu.. prípojky sú hotové len vodu nie a nie dost…
ucholacik
Pred 2 rokmi
31
Elektrická prípojka - káble
Zdravím, do elektriky sa veľmi nevyznám a momentálne riešime elektrickú prípojku, podľa projektu by…
petersd
Pred 2 rokmi
1
2
42
sponzor fóra
Digestor - zmena otvoru
Zdravim vas. Nas majster trochu unahlene dal spravit otvor k digestoru. Problemom je, ze ho umiestn…
wolodymyr
Pred 2 rokmi
2
Preložka el. stĺpa
Zdravím, prosím, nejaké skúsenosti s preloženim stĺpa, na pláne je vyznačený NN. Vychádza nám presn…
veron2811
Pred 2 rokmi
1
P&j colours fasaden silikón skusenosti
Máte niekto skúsenosti s omietkou fasaden od p&j colours?
zicher
Pred 2 rokmi
7
Pomoc s výberom odtieňu fasády
Caute. Potrebovali by sme pomôcť s výberom odtieňu fasádnej omietky, keďže máme antracit strechu aj…
kreisel
Pred 2 rokmi
3
Šatník za posteľou
Ahojte, čo myslite, dal by sa v miestnosti s týmito rozmermi vymysliet šatník za posteľou? Myslím p…
deddik
Pred 2 rokmi
11
Kompozitná podlaha - odtieň
Zdravim, máte niekto skúsenosti s kompozitnou podlahou ? Hľadám niečo v odtieni duba čo najviac reá…
jozeff32
Pred 2 rokmi
16
Zeleným hnojenim proti burine...dobrý nápad?
Milí záhradkári, prosím poraďte 🙏 na záhrade mame plochu cca 17x 6 metrov. Buduci trávnik. Ubita z…
shadowmilan
Pred 2 rokmi
14
Váš Domov- Rimavská Sobota
Ahojte chcem sa opýtať na firmu Váš Domov z Rimavská Soboty. Chceme stavať dom na kľúč a pozerali s…
erikbj
Pred 2 rokmi
4
Montaz parotesnej zabrany na strop
Caute, staviame dom v A0 a podla projektu na strope pod mineralnou vlnou ma byt Alfafol Reflex 90 a…
pepco2
Pred 2 rokmi
22
Okenné príslušenstvo najlacnejšie
Čauko, hľadám firmu, čo by vedela vyrobiť okenné príslušenstvo (sieťky, žaluzie vnútorné). A tentok…
rudy2501
Pred 2 rokmi
7
Betónovať alebo obsypať? - kanalizačná rúra DN 400
Zdravím, na pozemku máme kanalizačnú rúru DN 400 na odvod dažďovej vody. Rúra ide zo susedného poz…
major16
Pred 2 rokmi
1
Medzikus
Čauko, jakživ som neriešil sušičku položenú na práčke. Vraj tam treba nejaký medzikus. Ako to fungu…
ado15
Pred 2 rokmi
1
2
38
Vibracna lista na zb strop
Ahojte, ZB strop ste zvibrobali listou alebo len klasickym vibratorom? Pytam sa, ci nemôže byť nej…
stefanby
Pred 2 rokmi
17
Merac chloru a ph
Zdravim. Prosim viete mi poradit nejaky dobry overeny merac chloru a ph v bazene? Mam len tie klasi…
chrobak7
Pred 2 rokmi
4
Bungalov s galériou
Ahojte, má tu niekto postavený dom s galériou? Ideálne bungalov. Ak máte nejaké foto/pôdorys, poteš…
legasi
Pred 2 rokmi
14
Kaskádové základy
Dobrý deň, Chcel by som sa poradiť ohľadne výkopu pri kaskadovych základoch. Musí byt spodok výkop…
chilim
Pred 2 rokmi
3
Škarovačka k dlažbe na nekrytu terasu
Zdravím, Poprosím poradit lepidlo a škarovačku na nekrytu terasu ku kermaickej dlažbe. Pred par r…
duzu
Pred 2 rokmi
4
Umbrien13 Caparol
Dobrý deň Prosím máte niekto odtieň fasády Umbrien 13? Od zn Caparol? Ďakujem
nata91098
Pred 2 rokmi
3
Aky stalozeleny krik k betonovemu slnecnemu plotu
Dobry den, poprosim o informaciu, aky zivy plot stalezeleny sa najlepsie hodi k betonovemu plotu, k…
cina1
Pred 2 rokmi
15
Tipy na firmy na rekonštrukciu bytu v BA
Máte, prosím, aktuálne tipy na kvalitné firmy na rekonštrukciu bytu v BA? O rok by sme radi komplet…
evinqua
Pred 2 rokmi
1
Krono originál podlaha herringbone - rybia kosť
Ahojte ma niekto podlahy krono originál - laminátovú podlahu vo vzore rybia kosť - herringbone? Aké…
mega_parket
Pred 11 mesiacmi
6
Poradiť rozloženie kuchyne
Dobrý deň, môžem poprosiť o rady do kuchyne? Archi nám navrhol podľa mňa jednoduchú skladbu, no nej…
terezulkaj
Pred 2 rokmi
1
1
2
…
316
317
318
319
320
…