Betonovanie parkovacieho statia

Ahojte potrebujem od vas poradit. Mam pred domom 95 m parkovacieho statia vratane pristresku pre auto. Cela ta plocha vybetonovana nie je je pod nou iba strkovy zaklad. Ako mi odporucate to zabetonovat? Klasicky miesackou alebo pumpou prosim vas? Co vyjde lacnejsie? Popripade kolo m3 betonu by som potreboval ? Respektive kolko vriec cementu strku by bolo potrebnych na vybetonovanie tohto statia?
Odpovedať
skor nez to niekto pochopi, tak by som tipol 2 vrecka cementu
Odpovedať
Profilova fotka
Napisal si to ako retard 🙈 takze skusim rozlustit co vlastne chces… Chces vyhodit zamkovu dlazbu a celu tu plochu vyliat betonom, co bude nasledne povech parkoviska hej? Proste suvisla betonova plocha? V takom pripade prepac ale si poloretardovany? Objem betonu si hadam vies vyratat nie? Vies si vyratat predsa plochu ktoru tam mas a vynasobit ju hrubkou betonu ktory chces vylievat… 10, 20cm… jednoducho zistis objem ktory potrebujes… A vrecka? Zblaznil si sa? Nedoplatis sa a navyse by to bolo extremne pracne, nekonzistentne…atd 🤣🙈 Na parkovisko normalne objednaj z betonarky miesacku plnu betonu CB3 🙂 Ak si to myslel nejak inak… tak sorry ale nabuduce sa vyjadruj zeozumitelnejsie a konkretnejsie aby sme nemuseli vestit co si vlastne chcel 😅🤪
Odpovedať
Profilova fotka
@chmelko55 spytam sa ako stavbar, naco to chces betonovat. Ak tam budes jazdit osobnymi autami do 3.5 tony, 20 rokov to vydrzi. Potom hadam najdes niekoho, kto vie vynasobit 3 cisla (sirku, dlzku, hrubku) a vynasobi ju cenou B25 na m3. + cena prace. Ak nevies nasobit, cenu miesania betonu v miesacke nema vyznam riesit.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?