Terasa z WPC terasovych dosiek

Ahojte, chcela by som terasu o rozmere 10x4m z WPC terasovych dosiek. Nerada by som kupovala tie najlacnejsie a za dva roky ich vtrhavala. Pozerala som dve firmy, a to WPC Slovakia a doskynaterasu.sk. viete mi dat nejake recenzie? Pripadne nejake odporucania?
Odpovedať
Dobrý deň Ja som kupoval zo spoločnosti EKO fance. Maju kvalitne WPC dosky za prijatelnú cenu. Na WPC slovakia čakám už mesiac koli reklamácií.
Odpovedať
WPC dosky sme objednávali od Timbermaxu. Kvalita zaručená, cena možno o niečo vyššia ako bežne, no to sa práve odzrkadlí na tej kvalite a záruke. Mne nerobí problém si priplatiť, keď viem, že to za to stojí.
Odpovedať
@lubos782 tiež mám s nimi skúsenosť, dávali sme ich však ako plotovú výplň, ale tak to na kvalite ani na ničom inom neuberá. akurát takáto výhoda, že dajú sa využiť rôzne.
Odpovedať
@yelly1 Hej no, tých možností je akože niekoľko, ako sa dajú využiť. Ale však to je fajn, dá sa to potom aj nakombinovať kadejako, že to jedno s druhým ladí, takže aj vizuálne ten dom dobre vyzerá, keď sa to premyslene spraví.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?