O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Ako zapojit indukcnu varnú dosku
Zdravím vedel by mi niekto poradiť podľa ktorej schémy zapojit indukcnu varnú dosku elektrikár nám …
miroslavmiba
Pred 2 rokmi
8
Solar Energy Team Bratislava IČO: 54 194 865 DIČ: 2121606828
Prosím referencie na firmu Solar Energy Team - Karpatské námestie 7770/10A , Bratislava. V novemb…
alexnetatmo
Pred 2 rokmi
1
2
54
Stiepany kamen na plot
Premýšľam nad obložením staršieho plota štiepanim prírodnom kameňom na výšku 2,5m. Aky je presny po…
lubobalascak
Pred 2 rokmi
1
Travertín
Zdravím, je možné použiť 1,2cm travertín na obklad starého betonového chodníka? Ak ano je možné ho …
jan45
Pred 2 rokmi
2
Polska firma dopirucenie
Zdravim ludkovia vie niekto dohodit kontakt na polsku firmu ktoru ma overenu co robi rekonstrkukc…
zajkouskozolina
Pred 2 rokmi
1
Opel Astra F
Dobrý deň vlastným opel Astra F 1.6 16v rok 1997 mám s ňou problém a chcel by som sa poradiť nedrží…
frantisekca
Pred 2 rokmi
5
Lepit dlazbu na terase?
Dobrý deň, mám dilemu. Lepiť dlažbu na terase? terče ani zamkova dlazba sa mi nepozdáva až tak velm…
jan45
Pred 2 rokmi
3
Prístupová cesta cez spoluvlastníckeho podieľa
Dobrý deň, idem kupovať pozemok v KZ sa nič nepise že dostanem spoluvlastnícky podiel na prístupove…
chrobak7
Pred 2 rokmi
5
sponzor fóra
Priehyb ŽB dosky.
Ahojte. Chcel by som sa spýtať na Váš názor a skúsenosti s nasledovným problémom. Rodinný dom som s…
chrobak7
Pred 2 rokmi
14
Frakcia kamena na parkovanie osobneho auta
Ahojte, potrebujeme vysypat priestor na parkovanie (vacsieho osobneho auta) kamenom, ale vsade dos…
zicher
Pred 1 rokom
12
Prosím o radu s obkladom
Ako máte vyriešené tie obklady s falcom (či ako s auto nazýva) v rohoch - vonkajších a vnútorných. …
dan8181
Pred 2 rokmi
8
Ako uložiť betón vo vreciach
Ahojte, potrebujem súrnu radu - dnes mi privezú 40 vriec betónu. Prší celý deň. Môžem to nanosiť do…
g63amg
Pred 1 rokom
29
Napúšťanie kur. okruhu
Čauko, mám prietokový kotol Protherm puma condens. A potrebujem napustiť okruh. V starom dome som m…
arcticcode
Pred 2 rokmi
16
Dvojstlpovy zdvihák
Dobrý deň. Prosím Vás , má niekto dvojstlpovy zdvihák Mell ST4200E? Potreboval by som poradiť ohľad…
lukasha
Pred 2 rokmi
1
Bungalov ci poschodovy na 600m2
Dobry den, ake mate domceky na pozemkoch velkych 600-650m2? Chceli by sme si dat postavit bungalov …
marsdm
Pred 2 rokmi
1
2
34
Elektricke pripojenie
Ahojte, vlastním pozemok, začal som s myšlienkou stavať rodinný dom, mám na ňom inžinierske siete, …
duzu
Pred 2 rokmi
5
Spoľahlivý model tepelného cerpadla
Mám od potenciálneho dodávateľa cenovú ponuku na 20kW tepelné čerpadlo vzduch- voda značky HotJet, …
dada_demkova_odraskova
Pred 2 rokmi
1
2
33
Nový vchod na povalu z vnútra
Zdravím, hľadám niekoho kto mi vie za symbolickú cenu pomohol urobiť vchod na povalu z vnútra z dom…
chrobak7
Pred 2 rokmi
2
Ponorné čerpadlo - tlakový spínač
Zdravím. Pokazilo sa nám niekoľko ročné čerpadlo v studni. Keďže je čerpadlo napojené na staré žele…
zipsuliak
Pred 2 rokmi
2
Máte niekto elektricky kotol protherm ?
máte niekto elektricky kotol protherm ? Dá sa tam niejako zistiť koľko mi to zobralo kW
termoska11
Pred 2 rokmi
1
Zachod pre psa na zahrade
Dobry den, ako riesite zachod pre psov na zahrade? Mali by mat iny povrch ako trava , ci ake mate …
jabadaba
Pred 2 rokmi
1
2
52
Strecha podbitie
Dobrý deň, chcem sa spýtať, máme sklon strechy 12° a ideme mať plech, je potrebné plne podbitie ale…
matusakrobert
Pred 2 rokmi
4
Class2 bauholding
Dobrý deň, nájde sa tu niekto kto staval cez firmu Bauholding Class 2 dom? My sme v procese výstavb…
berek
Pred 2 rokmi
9
Vacsi bazen na umelej trave?
Ahojte, mate prosim niekto dobru/zlu skusenost s polozenim sezonneho bazena len na travu? Ak aj ni…
milovnikprirody
Pred 2 rokmi
11
Zalozenie noveho travnika - kedy vstupit na povrch
Ahojte, nikde som nevedela najst info k tomu, ked po zasiati je mozne vstupit na travu aby som ju …
wolodymyr
Pred 2 rokmi
7
Zavlaha hunter
Dobrý deň, idem si po radu či sa s tým už niekto stretol. Ide o to že mám zavlahu Hunter už druhý r…
zipsuliak
Pred 2 rokmi
1
2
41
Odporučenie stavebnej firmy v BB
Dobrý deň Akú stavebnu firmu v okolí v BB, máte skúsenosti a odporučili by ste ju na výstavbu muro…
2timejka22
Pred 2 rokmi
1
Ako neplatiť daň z predaja bytu, hnuteľný majetok
Je tu niekto kto sa tomu skutočne rozumie ? Potrebujem predať byt náhle...z rodinných dôvodov. Nemá…
duzu
Pred 2 rokmi
18
Trvalky ktoré zvládnu celý deň slnko
Dobrý deň, máme 15 metrov dlhú a 60 CM vysokú terasu. Chcela by som pred ňu nasadiť nejaké vysoké k…
maruska144
Pred 2 rokmi
1
AKU Vyžínač
Ahojte. Chcem sa vás popýtať na skúsenosti s AKU vyžínačmi. Aký máte, resp. aký by ste odporučili …
rkorba
Pred 2 rokmi
15
1
2
…
327
328
329
330
331
…