O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Protipovodňový kanál
Prosím vie mi niekto poradiť kto má na starosti správu protipovodňového kanála,ktorý mi prechádza c…
jan45
Pred 2 rokmi
6
Aerifikácia trávnika
Dobry den, prosim vas viete o niekom kto robi aerifikaciu travnika dutymi hrotmi a pieskuje kremici…
abocinm
Pred 1 rokom
1
2
37
Rozšírenie územného plánu obce a rozdelenie pozemku na nové parcely a ulicu
Dobrý deň, chcem sa predbežne informovať ohľadom môjho budúceho riešenia s pozemkami. Ak má niekto …
juraj867
Pred 2 rokmi
5
Je tato izolacia komina ok?
Môže sa izolacia komina ponatierat lepidlom aj z vonka v mieste spoja? Je to ok?
schiedel_maros_plsko
Pred 2 rokmi
12
Plyn ťahanie
Pozdravujem nevedel by niekto náhodou koľko by ma vyšlo ťahanie plynového potrubia cez pozemok. Od …
zacik
Pred 2 rokmi
11
Vyroba kresla
Dobry den, viete alebo poznate kto by vedel vyrobit taketo lezadlo? Dakujem za info
frantisekca
Pred 2 rokmi
3
Developer chce vybudovať IS - Rizika
Dobrý deň, mam možnosť kúpiť pozemok (orná pôda) v novo vybudovanej častý dediny na hranici kde bol…
marcelujem
Pred 2 rokmi
15
Opravná hmota na betón
Zdravím.Potrebujem vyrovnať betónový základ pre kolajnicu na posuvnú bránku.Dĺžka 2metre,šírka 0,4m…
zefe
Pred 2 rokmi
6
sponzor fóra
Ako kúpiť pozemok?
Zdravím... Mám pár otázok. Ako je možné kúpiť pozemok ktorý má niekoľko vlastníkov postupne bez sú…
radovancerovsky
Pred 2 rokmi
1
Objem betonu
Dobry den. Viete koľko m3 ma beton, ktorý sa predáva v suchej forme vo vreciach po 25 kg?
marsdm
Pred 2 rokmi
1
2
36
Vodomerná šachta a spodná voda
Dobrý deň prajem, chcel by som sa spýtať ohľadom vodomernej betónovej šachty a spodnej vody. V hĺbk…
eagleowl
Pred 2 rokmi
7
Cena domu
Prosim vas, je mozne v dnesnej dobe postavit maly 4 izbovy dom do 100 000€? Ak ano z coho? Alebo ra…
monique303
Pred 2 rokmi
27
Rozmery krokiev
Zdravím! Písal som tu prednedávnom o tom, že mám možnosť zohnať drevo na krokvy, avšak ešte nemám p…
frantisekca
Pred 2 rokmi
8
Recenzie na majstra Záhorie
Ahojte, založil som túto diskusiu, z dvôvodu aby sa verejne napísalo akých majstrov tu máme. Nie …
kuratko22222
Pred 2 rokmi
3
Dlažba namiesto obkladu
Zdravím, chcem sa spýtať do kúpeľne rozmerom 165x165 na 2,50m by som chcel ukladať dlažbu 45x45 skr…
k3zz
Pred 2 rokmi
7
Drevená terasa konštrukcia
Ahojte plánujeme terasu 10x3,5m. Rozhodli sme sa pre drevenú konštrukciu s drevoplastom. Firma nám …
wolodymyr
Pred 2 rokmi
4
Zámková dlažba CityStoneDesing
Zdravím, chcem sa len spýtať. Nekupoval niekto v posledných týždňoch dlažbu od firmy CityStoneDesin…
skyl
Pred 2 rokmi
1
Akú značku fasádnej omietky
Poraďte, ktorá fasádna omietka je lepšia baumit alebo ceresit? Zrno 1,5 mm alebo 2 mm, jedná sa o z…
zicher
Pred 2 rokmi
13
Čo by ste zmenili v tejto arch. štúdii?
Na čo si dať pozor? Čo by ste zmenili v tejto štúdii? Ďakujem za každý názor.
marsdm
Pred 2 rokmi
5
Polykarbonátové vlnovkové dosky
Ahojte, máte niekto prestrešenú terasu či prístrešok na auto takýmito vlnovkovými polykarbonátovým…
chrobak7
Pred 2 rokmi
4
Rekuperacia - exterierove mriezky
Ahojte, hladam nejaky vhodny typ na exterierove mriezky na privod a odvod z rekuperacie. Ak to uz m…
budix1
Pred 2 rokmi
6
Uverovy poradca
Dobry den. Poradil by niekto uveroveho / financneho poradcu v okoli komarna? Planujem kupit byt al…
frantisekca
Pred 2 rokmi
3
Palisady, zamkova dlazba na trvalych travnatych porastoch
Mame zakupeny pozemok, kde cast je vedena ako trvaly travny porast, hranici to s lesom. Chceme tam …
chrobak7
Pred 2 rokmi
8
Pozornosť ako poďakovanie pre stavebnú firmu
Dobrý deň, myslíte, že je vhodné dať nejakú menšiu pozornosť stavebnej firme, ktorá nám postavila …
budix1
Pred 2 rokmi
5
Ako schovať pomúrnicu
Ahojte majstri. Pripravujem sa na omietky. Môžem sa poradiť čím by ste schovali túto pomúrnicu? P…
zicher
Pred 2 rokmi
5
Wickey ihrisko Smart Coast - manual
Ahojte, nahodou nemate niekto Wickey ihrisko "Smart Coast"? Nevieme od neho najst manual a nie je o…
grateful
Pred 2 rokmi
4
Sadrokartón - konštrukcia
Prosím o radu....príručky na SDK majú dosť rozdielne vysvetlenie montáže konštrukcie. Jednabtvrsi, …
terry25
Pred 2 rokmi
1
2
...
3
61
Oprava podlahy v garazi
Chcem sa spytat, ci by bolo mozne spravit nieco s podlahou v garazi, je v vlmi dost zlom stave a ch…
noobiq
Pred 2 rokmi
8
Čakacia doba
Chcem sa spýtať lebo už nemám prehlad ci stále sú dlhé čakacie doby na odborné profesie. Aké mate s…
zacik
Pred 2 rokmi
5
Kludi v stene
Prosím Vás neviete, či je možné na kludi systém, ktorý je už v stene namontovať aj inú značku? Pred…
tomasuli
Pred 2 rokmi
6
1
2
…
329
330
331
332
333
…