Odkúpenie štátného pozemku

Dobrý den priatelia, Chcel by som vás spýtat ze ako to funguje s odkupením štátnych pozemkov? Ako postupovať ak mám záujem? Zachytil som že sa dá poslať žiadost do pozemkoveho fondu ale tam možem žiadat predaj pozemkov ktoré majú uvedeného vlastníka Poz.Fond-a alebo žiadosť sa dá poslat na akúkolvek kde je vlastníkom Slovenská Republika?
Odpovedať
@krm ze sa na to rovno nevykasles 😀 neber to ofenzivne ale na SPF je totalna spisova zapcha, snad najhorsia v historii, budes rad ak sa vobec dockas odpovede.
Odpovedať
@krm Kamarát potreboval dokúpiť cca 200m2 vedľa svojho pozemku, aby mohol začať stavať. Totálna byrokratická tortúra. Musel mať všetky vyjadrenia ako pre stavebné povolenie, musel mať projekt .. ťahalo sa to viac ako tri roky, stálo ho to cez 3000€ aj s projektom a nakoniec nič z toho nebolo. Nakoniec to vzdal a kúpil dom niekde od developera.
Odpovedať
@krm Dobrý deň, skúste popozerať staršie diskusie, je ich tu až až s touto témou. A držím palce ak sa Vám niečo podarí odkúpiť...potom sem dajte aj návod ako sa to podarilo 🙂
Odpovedať
@krm A prečo to chceš odkúpiť? Máš o to záujem, alebo to musíš odkúpiť kvôli niečomu inému - napr. právo prechodu, vysporiadanie pozemku pred stavbou a pod?
Odpovedať
@krm pokial nie ste podielovym spoluvlastnikom daneho pozemku, tak to nepredaju, zbytocna snaha Ak tam matr aspon maly spoluvlastnicky podiel, riesit to sudne..trva to 6 mesiacov, namiesto 2 rokov, co by ste len cakali na zamietavu odpoved
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?