Dvere interiérové

Profilova fotka
Zdravim aké dvere by ste zvolili ku sivej podlahe ? Ak máte niekto aj inšpiráciu nejakú alebo ako máte doma vy k sivej podlahe . Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@michaela_bednarova steny su ake? Nabytok? Mne napadli ako prve biele, tymi nie je co pokazit a hodia sa vsade.
Odpovedať
Profilova fotka
biela je nesmrtelna uplne🙂 fakt ak clovek nevie, aku farbu zvolit, sla by som jednoznacne do tejto🙂 zladis ju uplne bez problemov ku vsetkemu.
Odpovedať
Ja by som v pohode dal aj čierne. Hodí sa to, aj je to momentálne dosť moderné, tým tiež nič nepokazíš.
Odpovedať
mozu zaujimavo ukazat aj tie cierne, ale tie sa uz podla mna musia hodit k niecomu. to zase nie je az take neutralne v tomto pripade ako tie biele. ale tak viacej informacii a lepsie sa poradi nieco. mne sa pacia aj take presklene kadejake, to tiez dobre ukaze.
Odpovedať
presklene by som uz asi nevolil. drevo je drevo. ale tak to je cisto len moj nazor. momentalne vsak taktiez stojime pred tymto rozhodnutim, no proste nie je to jednoduche 😄 tebe tu "radim", ale ja sam vybrat neviem.
Odpovedať
Profilova fotka
Steny sú biele vchodové dvere sú antracit biele sú na údržbu hrozne 😞 a už keď píšem odkiaľ.mate alebo kupujete dvere ??
Odpovedať
@michaela_bednarova dole vinyl podlaha, hore farba dverí... My sme zobrali kus podlahy a prikladali sme... Vyhrala farba Lava. Podlaha je aljašská borovica.... Steny sú biele.
Odpovedať
Profilova fotka
@megdesign to ste dobre vymysleli, takto si to hned vies lepsie predstavit, ako to ukaze potom. Radsej ako potom lutovat, keby to prislo uz hotove a nepasovalo by to podla predstav.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?