O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Opadávanie maľovky a omietky
Ahojte. Mám dom zo 60. rokov z pálenej tehly. Posledné roky sa pravidelne olupuje farba na jednej s…
sissik
Pred 2 rokmi
3
Ako máte doma otočený toaletný papier?
Poďme sa trošku rozveseliť počas obeda a upršaného dňa. Večná dilema vo všetkých domácnostiach.:thi…
bellita27
Pred 2 rokmi
1
2
46
Nožnice alebo kosačka
Zdravím.Čím je lepšie ostrihať trávu pri plote a obrubníku po kosení?Strunovov alebo aku nožnicami.…
eno32
Pred 2 rokmi
4
Plot - neskolaudovaný dom
Dobrý deň, viem, že pokiaľ je plot drobná stavba a plní doplnkovú funkciu k hlavnej stavbe, postač…
veronika306
Pred 2 rokmi
7
Ako dosiahnuť spád sacieho potrubia pri narážanej studni?
Ahojte. Chcel by som sa opýtat ako mám dosiahnuť spad vodorovného sacieho potrubia min 2-5° s čerp…
chovo80
Pred 2 rokmi
1
Aké kachle by pasovali na Schiedel Uni Smart komín?
Ahojte. Stavajú mi dom a v živote som neriešil kachle :smiley: Doma máme teraz kachle ktore nasava…
eagleowl
Pred 2 rokmi
15
Zodiac RC4400
Ahojte, ma niekto tento vysavac ? Vysava vam aj steny bazena ? Lebo tomu mojmu sa nejak nechce, nev…
tomcok
Pred 2 rokmi
4
Vlhkosť v novostavbe
Dobrý deň pani chcem sa opýtať aká mám byt vlhkosť v novostavbe mám už omietky poteri a zaujíma má …
jaronick
Pred 2 rokmi
3
sponzor fóra
Je nutné dávať preklad?
Zdravím, len malá otázka. Nemám výškovo priestor na preklad. Je nutné dať tam železo alebo to nejak…
matej_mikula
Pred 2 rokmi
5
Odtok vody zo strechy - trativod
Ahojte. :slight_smile: Konečne sme vo fáze kedy robíme okolo domu. Objednali sme zámkovú dlažbu, n…
peci100
Pred 2 rokmi
6
Správne osadenie vonkajších AL parapetov
Dilema. Osádzam vonkajšie AL parapety. Lakované na zákazku. Osadenie bočnej lišty mi je jasné. Ne…
sousedekovci89
Pred 5 mesiacmi
25
Ihriskova alebo golfova travna zmes
Caute, aky je rozdiel medzi ihriskovou a golfovou travnou zmesou? Potrebujem dosiat a neviem ake tr…
matobb
Pred 2 rokmi
1
Stačí zapenit alebo zatret lepidlom alebo maltou?
Stačí zapenit alebo zatret lepidlom alebo maltou? Niekde som čítala ze keď sa tam idú montovať nást…
chrobak7
Pred 2 rokmi
2
Ako skraslit plot?
Ahojte, Vobec sa v stavarine nevyznam a preto si idem pre rady sem. Mam takyto plot od suseda a ch…
tamari87
Pred 2 rokmi
1
2
35
Prasklo zrkadlo posuvných dverí skrine
Vstavaná skriňa so zrkadlovými posuvnými dverami. Po návrate z dovolenky bolo zrkadlo asi na 20cm o…
chrobak7
Pred 2 rokmi
5
Akym smerom klast vinylovu podlahu vzhladom na dlazbu a okno?
Ahojte, na chodbe mame uz polozenu dlazbu vo vzore drevo. Idem klast vinylovu podlahu, tiez vzoru d…
wivik
Pred 2 rokmi
9
Obklad betónových schodov laminátovou podlahou
Ahojte, potrebovala by som poradiť, či je možné betónové dvojramenné schodisko obložiť laminátovou…
jankazb
Pred 2 rokmi
2
Realizácia Záhrad s. r. o.
Dobry den, velmi by ma zaujimalo ci sa najde niekto kto ma podobnu skusenost s danou firmou: http…
motherload
Pred 2 rokmi
12
Kondenz z kotla
Dobrý deň, Mám vyvedený kondenz z plynového kotla do jedného metra od studne (cca už 5 rok). Studňu…
zicher
Pred 2 rokmi
8
Koľko roxorov do prekladu?
Dobrý večer, koľko roxorov je potrebné dať do prekladu, keď stavebný otvor bude 2,5m? Ide o bungal…
matusakrobert
Pred 2 rokmi
15
Ako na trativod?
Ahojky, raz už som robil trativod, ale priznám sa, že som zabudol. Bagrista mi vykopal trativod do …
miro107
Pred 2 rokmi
14
Strešná krytina Poľsko
Ahojte, bol niekto kupovať plech v Poľsku? Viete mi odporučiť nejakú dobrú predajňu nie moc ďaleko …
arcticcode
Pred 2 rokmi
2
Chatka bez pevného základu
Dobrý deň Potreboval by som poradiť. Mam pozemok 1800 m2 ktorý je vedený na katastri ako orná pôda…
martosko
Pred 2 rokmi
8
Musí spĺňať nový RD energetickú triedu A0 ak sa nachádza v pamiatkovom území?
Dobrý deň. Mam otázočku. Plánujeme výstavbu noveho RD na pozemku ktorý sa nachádza v pamiatkovom úz…
luciaa25
Pred 2 rokmi
3
Elektrárne
Dobrý deň, žiali sme o možnosti a bod napojenia od elektrární. Prišlo nám kladné stanovisko na star…
marsdm
Pred 2 rokmi
5
Plochá strecha - EPDM fólia
Dobrý deň, má niekto EPDM fóliu na plochej streche?
zuzana_bunganicova
Pred 2 rokmi
1
Porucha elektromera
Dobrý deň. Chcel by som sa spýtať tých čo vyrábajú elektrinu fotovoltaiku ci ma niekto skúsenosť s …
mgx
Pred 2 rokmi
8
Jedalenske stolicky zo stolicky24.sk
Zdravím, máte prosím niekto skúsenosť so stránkou stolicky24.sk? Ak áno, aký vam prišiel tovar? Ď…
borisss
Pred 2 rokmi
2
Doska vencová VELOX
Zdravim, robil niekto ( v tomto roku) venec pomocou dosky od Velox - obojstrane? Širka 300. Kolko …
blacksr
Pred 2 rokmi
2
Stavba nepodliehajuca stavebnemu konaniu
Dobry den prajem, Mam na Vas prosbu, ci nieco v nasom zakone take existuje ako "stavba nepodliehaj…
chrobak7
Pred 2 rokmi
11
1
2
…
333
334
335
336
337
…