Prasklo zrkadlo posuvných dverí skrine

Vstavaná skriňa so zrkadlovými posuvnými dverami. Po návrate z dovolenky bolo zrkadlo asi na 20cm od pravého dolného okraja prasknuté. Po 2-3 posunoch prasklo durchom celé. Je teda prasknuté od pravého po ľavý okraj, šikmo zdola nahor asi v 40-stupňovom sklone. Z vnútornej strany je nejaký sololit, alebo také čosi. Je bezpečné používať to takto ďalej? Je zrkadlo prilepené k tomu sololitu? Nemôže sa zosypať? Skúšal som to vygúgliť, ale na slovenskom internete som sa nedopátral k ničomu iba samým dementným poverám. Aj to svedčí o inteligencii národa. Hľadáte radu a nájdete len tupé bosoráctva.
Odpovedať
tu len tupe retardovane neyntelygentne ynternetove hoveda
Odpovedať
Ako by tam inak drzalo? Na tri betony je lepene plosne.
Odpovedať
Profilova fotka
isto je tam nalepene. nie je podla mna mozne, aby tam bolo len vlozene. no ak ho nechcete menit, bolo by fajn zrkadlo este nejak zaistit
Odpovedať
@wratnik Síce mám vešteckú guľu, ale nevidel som v nej, či máš to zrkadlo prilepené o tú dosku. Ako to my máme vedieť, či to to niekto tam prilepil či nie? Zvyčajne ak vstavané skrine majú posuvné dvere zrkadlové, tak to je len hrubšie zrkadlo v hliníkovom ráme, nebýva vzadu žiadny sololit ani doska. Keby si to odfotil, možno by sme vedeli viac poradiť. A či sa to môže zosypať? Tiež nevidíme budúcnosť. Riziko, že to zrkadlo padne existuje. Takže lepšie bude to zrkadlo vybrať z tých dverí, aby nespadlo.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?