Penetrak na poter

Zdravim . Ma vyznam na poter dat penetrak. Ideme klast laminat a podklad je rovny, povysavany ale nejaky prach tam vzdy bude ci je rozumne to napenetrovat a zcelit povrch. Poter je liaty beton a podlahove kurenie.diky
Odpovedať
Profilova fotka
@mibrez Nemá.
Odpovedať
.
Odpovedať
@mibrez nic tym nepokazis, stoji to par € a hodinka roboty.
Odpovedať
@rkorba tiez mam na to rovnaky nazor. Len som chcel vediet ci to aj niekto iny robil
Odpovedať
@mibrez nie je iba jeden nazor a v tomto pripade spravna a nespravna odpoved 🙂 Ked si spravis nieco navyse nic tym nepokazis.
Odpovedať
Profilova fotka
Skror ma vyznam to natriet duvilaxovou vodou kvoli tomu aby sa casom povrch nedrolil a nechrumkali parkety. Ja som v jednej izbe nedal a parkety chrumaju v jednom mieste.
Odpovedať
@wolodymyr a to by som chcel docielit penetrakom. Drolenia sa nebojim len to chcem pretriet niecim aby to nevrzgalo pod plavackou.
Odpovedať
Profilova fotka
@mibrez laminat sa priamo na poter nekladie nikdy. Musis tam mat parozabranu+izolaciu proti krocajovemu hluku, vtedy je uplne jedno na aky poter to polozis. 90% ludi nepatle poter nicim, ak uz chces, staci bud duvilax alebo hocijaka farba na beton. Na to ide bud folia+podlozka, alebo si kupis all-in-one riesenie podla vyrobcu. Napriklad pri quistepe je toto https://www.parkettstore.sk/obchod_ho... priamo na poter sa plavajuca podlaha bez izolacie nekladie.
Odpovedať
Profilova fotka
@mibrez. Pod plavacku sa najprv ukladá parozabrana a kročajová izolácia. Penetrak s vŕzganim nijako nesúvisí.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?