O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Prestavaj.sk , pan Melek
Zdravím, mate niekto skúsenosti s touto firmou? Západne slovensko. Vďaka
nomad37
Pred 2 rokmi
1
Zhrňovacie koženkové dvere
Máte niekto skúsenosť so zhrňovacími koženkovými dverami? Lamelové nechcem, hrkocú, nedajú sa na pr…
sedliacka1
Pred 2 rokmi
5
Podlahovy polystyren a postup vynilovej podlahy?
Dobrý deň, Mam otázku,keď som na dlazbu dal v starom dome podlahovy polystyren potom nasleduje co …
mgx
Pred 2 rokmi
3
Ako zateplit strechu ak nema pod lstovanim foliu?
Ahojte ... Ako sa da zateplit strecha ak mam zaujem prerobit poval domu ma obytny priestor ale pod …
jan45
Pred 2 rokmi
4
Návrh na rozmiestnenie kúpeľne
Ahojte, prosím poraďte, ktorý návrh kúpeľne je podľa Vás najlepší. Ideme rekonštruovať kúpeľňu, čiž…
vejam
Pred 2 rokmi
8
Sklobetón
Prosím Vás o radu,ako zatepliť takúto fasádu, aby zostala aj presvetlená.
jan45
Pred 2 rokmi
3
Makadam pod betonovu platnu
Ideme riesit zahradny domcek a chceme betonovu platnu tak 10cm vysoku. Ja som myslel, ze dat makada…
igorb78
Pred 2 rokmi
12
Dobrý majster na výmenu strešných okien
Chcel by som sa opýtať, či viete poradiť niekoho dobrého na výmenu strešných okien. Mam velux 2sklo…
exponent
Pred 2 rokmi
4
sponzor fóra
Uprava stavebneho otvoru
Zdravim Okna a dvere uz mam vyrobene ale neupravoval som stavebne otvory. Mam par otazok. 1. Moze…
heliator
Pred 2 rokmi
9
Našla by sa u niekoho takáto dlažba?
Dobrý deň, potrebovali by sme len jednu jedinú dlaždicu Majorca ceramiche - Nordic Grey 120 x 60. N…
kosto13
Pred 2 rokmi
18
Zmena dodavatela elektriny
Pozor by mali dávať hlavne tí z vás, ktorí plánujete zmenu dodávateľa kvôli výberu virtuálnej batér…
exponent
Pred 2 rokmi
1
Co nasadit na breh potoka?
Za domom mam potocik, ktoreho breh je cely pokryty naletovymi drevinami, burinou a divymi cernicami…
vebi34
Pred 2 rokmi
15
Blanko drez
Dobrý deň, má niekto Blanco drez (silgranit) s funkciami dávkovač mydla a umývanie pohárov? Kde ste…
exponent
Pred 2 rokmi
10
Mam dobre naplánovanú skladbu podlahy?
Ahojte, prosim vás skladbu podlahy sme naplánovali takto Prízemie EPS 150 6+6 cm +6cm poter a 2cm d…
aklatanmal
Pred 2 rokmi
5
Nový dom-krbové kachle-len externý vzduch?
Poprosím o radu. Prí kúpovaní krbových kachli do nového domu /plastové okná-3sklo, 30porfix+15cm po…
zicher
Pred 2 rokmi
26
Exterierové schody z pohľadového betónu
Zdravím, chcel by som sa na Vás obrátiť s prosbou o radu. V projekte mám vstupné schody do domu, k…
majky1988
Pred 2 rokmi
1
Vyplnenie dier po vrtani na kable
Cez hotovu fasadu sme vrtali kable na kamery. Chcem sa spytat ci ich mozem vyplnit aj pur penou, kt…
vrajmantak
Pred 2 rokmi
6
Firma GS EUrotherm mont
Dobry den, prosim mate skusenost s touto firmou pri realizaci zimnej zahrady ci bazenoveho prestres…
radoslav_chudy
Pred 2 rokmi
2
Zdvihnutie podlahy o 5cm
Dobry den, potrebujem zdvihnut podlahu o 5-6cm na balkone. Kedze ho nechcem zatazovat chcel som na …
richard71
Pred 2 rokmi
9
Montaž interiérových dverí
Ahojte, mate niekto skúsenosť s podobnou pozíciou zárubní? Obávam sa že by mohol byť problém pri mo…
kejsix
Pred 2 rokmi
7
Nezalepena parozabrana
Ahojte , chcem Vas poprosit o radu , pri dodatocnom montovani schodom do podkrovia som zistil ze p…
bono39
Pred 2 rokmi
26
Hľadám stavebnú firmu alebo šikovných majstrov.
Dobrý deň prajem vedel by mi niekto prosím poradiť stavebnú firmu, alebo šikovných majstrov na stav…
tito1981
Pred 2 rokmi
2
Dom kupa
Ahojte, je tento dom v poriadku? Keď nemá sokel?
jelaspis
Pred 2 rokmi
10
Drevena podlaha a podlahove kurenie
Zdravim, Ma z vas niekto drevene parkety/podlahu a podlahove kurenie a ako vam funguje? Mate teplo?…
aces
Pred 2 rokmi
8
Vorteile von Schwanenhals Mikrofon
Vorteile des Schwanenhals mikrofon Einer der Hauptvorteile von [url=https://www.itplatz.de/de/usb-s…
lisapark
Pred 2 rokmi
1
Aky zahradny domcek
Prosim poradte zahradny domcek 2x3 m max. do 1000-1500€. Chceli sme plechovy, ale vraj to je ako z …
banalu
Pred 2 rokmi
1
Nopova fólia? či netreba?
Dobrý deň, tento rok chceme zatepľovať dom minerálnou vlnou a na základy by sa dával 10cm styrodur.…
martin_ostriz
Pred 2 rokmi
29
SLABÝ PRÚD STUDENEJ VODY
Máme kopanú studňu, v pivnici je čerpadlo, ktoré z nej čerpá vodu. V poslednej dobe máme veľmi slab…
zara71
Pred 2 rokmi
9
Môžem sadiť jabloň Idared keď ešte mrzne?
Ahojte, trochu som spanikáril a kúpil takú jablonku Idared, asi je to podpník a u nás ešte v noci m…
petiar
Pred 2 rokmi
7
Dať si studňu?
Čauko. Neviem nájsť nejaké ucelené info ohľadom domácej vodárne. Mám spodnú vodu v hlbke asi 2,5 me…
arcticcode
Pred 2 rokmi
1
2
32
1
2
…
338
339
340
341