Blanko drez

Dobrý deň, má niekto Blanco drez (silgranit) s funkciami dávkovač mydla a umývanie pohárov? Kde ste to zohnali? Zatial nám neponúkli blanco drez s oboma funkciami len s davkovačom. Alebo máte aj inú značku drezu? Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Pri tejto znacke som sa veru s inym nestretol, len teda s davkovacom mydla, nieco navyse som nevidel, teda nie ked sme my vyberali. Viem, ze kamarat si taky kupoval v Polsku, aby to malo aj to na umyvanie poharov, ale stal ho nieco cez 1000€, co sa mi zda dost.
Odpovedať
@hakaman ďakujem za odpoved, budem sa musíme popozerať po inej značke.
Odpovedať
pozeral som tiez, ale nenasiel som taky, co by mal oboje, takze jedine bud sa uspojit len s jednou moznostou alebo ako si pisala, poobzerat sa po inej znacke
Odpovedať
@leona1234 My mame Blanco len s davkovacom saponatu. S funkciou na umyvanie poharov sme videli na alienexpres za nejakych 400 € .
Odpovedať
Profilova fotka
@leona1234 U Blanca majú vymyslené umývanie pohárov v štýle ručne-stručne. Žiadnu vychytávku na to zatiaľ nemajú
Odpovedať
@seker47 @prirodokochac @exponent Ďakujem pekne za odpovede
Odpovedať
ani pri Blanco, ani pri Franke som to nevidel, len davkovac na saponat, to je uz take bezne pri tychto znackach, ale na umyvanie poharov som nevidel pri nich, jedine potom dodatocne si kupit taky ten umyvac, videl som to nejakych 70e to stalo, len zase potom ako to namontovat, privrtat do drezu.
Odpovedať
A má to vôbec zmysel, keď v dnešnej dobe už 95% domácností má umývačku riadu? 🙂
Odpovedať
@hatpot Podla mna to tiez nema zmysel. Je to zbytocna vychytavka.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?