Drevena podlaha a podlahove kurenie

Zdravim, Ma z vas niekto drevene parkety/podlahu a podlahove kurenie a ako vam funguje? Mate teplo? Kedze vela ludi nas chce odhovorit od drevenej tak som zvedava co na to povedia ti co si ju dali. A kde ste parkety kupovali a v akej hrubke? Dakujem
Odpovedať
@aces ahoj no ja už čakám len na pokladku parkiet o hrúbke 13,8mm.Realnu skúsenosť ešte nemám ale o dlažbe som ani neuvažoval že by som ju dával.No ak môžem poradiť tak si dobre naštuduj o drevenej podlahe že čo všetko by malo obsahovať miesto kde bude položená,že mala by byť dodržaná relatívna vlhkosť vzduchu v dome,byte ideál pre parkety 40-55%, potom či je poter dostatočne vysuseny atď...ale to ti poradia alebo by aspoň mali poradiť v predajni odkiaľ chces brať.
Odpovedať
@aces máme v dome drevenú podlahu (smrek - smrek - dub 12mm, z toho nášľapná dubová vrsta je 4mm). Takisto máme dlažbu v kúpeľniach a v zádverí. Osobne mi príde drevo maximálne pohodlné a komfortné. Je síce pravda, že dlažba je rýchlo teplá, ale takisto aj rýchlo studená. Drevená podlaha mi príde prakticky stále príjemná - človeku ani nenapadne riešiť papuče alebo podobné "vymoženosti". Keby že sa mám rozhodnúť dnes zasa, išiel by som 100% do dreva zas.
Odpovedať
Dakujem za rady. Vela mi to pomoze ked budem vyberat a urcite sa popytame v predajni len som chcela vediet tie skusenosti ludi ake s nimi maju. A dobre firmy na predaj drevenych podlah s dobrymi cenami viete prosim poradit? Dakujem
Odpovedať
@aces záleží aký región ste.No skús opwood,alebo solidway,lehmann,smartparket...je toho veľa
Odpovedať
@aces my to máme komplet (vrátane pokládky) od vilaparket. Za mňa veľká spokojnosť. Chceli sme relatívne väčší rozmer (dĺžka mix 1800 - 2200mm) a nebol vôbec problém.
Odpovedať
@gaspi25 super, dakujem. Nitriansky kraj sme ale jedno z tvojich odporucenych je celkom blizko.
Odpovedať
@lrdk Dakujem. Pozriem sa na tu firmu Vila Parket.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?