Spoľahlivá firma Dom na kľúč

Zdravím, prečítala som tu všetky dostupné diskusie ohľadom domu na kľúč, no nejak som sa nedostala k poriadnej firme. Prosím, aktuálne...máte na odporučenie spoľahlivú firmu na stavbu domu na kľúč cca 60m2 max 70m2, teda malý domček jednoduchý. A v akom časovom rozmedzí je stavba hotová? Ďakujem.
Odpovedať
Dobrý večer, o aký domček máte záujem? Murovaný alebo drevodom? Ja mám skúsenosti s drevodomom teda lepšie povedané moja sestra, ale veľa som jej pomáhala od stavebného povolenia cez úver, zariaďovanie….atd Drevostavby Bruno. Dodržaný termín a cena a už býva rok a spokojná je
Odpovedať
Zalezi o aky dom pojde, pri murovanom dome ten cas je dlhsi, ta stavba nie je tak rychlo hotova ako pri drevodome. Montovany drevodom mas priblizne za pol roka hotovy a mozes sa stahovat, pri takychto stavbach to ide jedna radost. My sme stavali s Kontraktingom a dobre je, ze oni nemaju katalogove projekty, ale ze maju architekta, ktory si s vami sadne a urobi individualny projekt podla poziadaviek.
Odpovedať
@hannahmontana ahoj, nam ceramic houses postavili za necelych 6 hodin. Mame ich katalogovy dom so zastavanou plochou 75m s dvoma spalnami. Dokoncenie k nastahovaniu sa trvalo 3 mesiace. Sme spokojni s byvanim, je to velky rozdiel oproti drevodomu.
Odpovedať
Dobrý deň, @henulika Ďakujem pekne za odpoved, presne toto ma zaujíma.+ cena, či sa časom neukázali nejaké doplatky, o ktorých sa na začiatku nehovorilo. Som laik a potrebujem proste hneď vediet , koľko ma to bude stáť a potom už len nechať firmu, nech postaví v stanovenom čase.
Odpovedať
@luckapuc ďakujem. Finančne aj časovo splnili čo sľúbili?
Odpovedať
@erik4827 dali ste si stavať na kľúč? Čítala som recenzie, že pri hrubej stavbe sú v pohode (firma( , no na kľúč , že je problém. Tak som ich zatiaľ vylúčila. Poslali mi teda aj vzorku materiálu. U Vás teda v pohode všetko?
Odpovedať
@hannahmontana cenu uviedli a dodržali. Môžete sa určite stretnut s reakciami že cena sa vyšplhala toľko a toľko do plusu ale je to tým že oni ponúkajú katalóg kde si môžete vybrať napr.okna a dvere v štandardnej cene ktorú majú zahrnutu v cenovej ponuke. Ak si vyberiete iné tak môžete tam doplatiť. Potom tieto firmy uvádzajú vascninou cenu základovej dosky zvlast aj tam sa cena odvíja od terénu. Treba citat aj všetky malé písmenka v cenových ponukách a potom sa neprekvapíte.☺️ Pošlite drevostavbam Bruno mail pošlú vám bezplatnú cenovú ponuku na domček ktorý si vyberiete či už od nich alebo inde a tam to je všetko pekne rozpísané
Odpovedať
Keďže my sme nepoznali žiadnych majstrov, ani nikoho takého nemáme v rodine chceli sme dom na kľúč. Hľadali sme najprv murované, ale nájsť v okolí solídnu firmu, ktorá sa špecializuje na domy, dáva záruku a postaví do roka napríklad desať domov bol problém. A zasa dom od firmy, ktorá okrem iného stavia aj domy sme nechceli. Napokon sme sa rozhodli pre montovaný dom (pozor, v našom okolí sa použili tri rozdielne technológie na montovaní domy, čo sa často ani nespomína) a neľutujeme, Kvôli záruke sme hľadali firmu, ktorá urobí dom na komplet, vrátane základov na kľúč. Cena, ktorú sme dostali v ponuke bola naozaj garantovaná, a priebežne sa náklady s nami odsúhlasovali (napr. aký bude doplatok za zmenu okien na francúzske atď). Stavali sme s Goldhouse. Ak máš otázky napíš.
Odpovedať
@hannahmontana ano dodrzali vsetko, nic nebolo, co by nas nejako prekvapilo, s cim by sme neratali, vsetko v pohodicke. Dobre je, ze s nimi nie je problem, co sa komunikacie tyka, kedykolvek ked sme chceli nieco vediet tak sme im zavolali a boli ochotni vysvetlit, poradit, takze to je podstatna vec.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?