Eliminácia nedostatkov

Dobrý deň, prosím o Vaše názory na pôdorys Kým to pôjde k projektantovi, chceme eliminovat co najviac nedostatkov ĎAKUJEM
Odpovedať
Akokoľvek budeš nad tým špekulovať, vždy si povieš, že si niečo mohla dať inak .budeš mať toho akurát veľkú hlavu 🤔
Odpovedať
sklad na poschodi nema dvere 🙂
Odpovedať
@kaatkaa2 dolne vecko by som dala tam kde mas TC. Bude pocas dna casto vyuzivane tak nech je pohodlne s normalnym umyvadlom. A nebudes mat pri vstupnych dverach hned dalsie dvere. Nechce sa mi to teraz preratavat ale mam taky pocit ze pri sirke schodiska 2 m ti nevyjde s medzipodestou ale zatocene. Mozno ho bude treba rozsirit co ti zoberie priestor z dalsich miestnosti alebo sa rozsiri dom. Ja by som uz nechcela zatocene schodisko, rodicia take maju a veeelmi nepohodlne je. Ale mozno sa mylim s tym schodiskom.
Odpovedať
Schody by mali odhadom vyjsť tak ako sú, ale asi projektant odporučí aspoň šírku ramena 1,1m, lebo myslím že na jeden pruh býva 55cm (čiže dve osoby proti sebe prejdú) a aj sa budú lepšie prenášať veci keď to bude väčšie. Ale to preráta aj podľa výšky stropu a ako to bude vychádzať. A obývačka by bola asi lepšia v šírke 5m, keďže aj jedálenský stôl tam má byť. Odporúčam presne rozvrhnúť kuchyňu, aj pozrieť gauč aký by sa tam zmestil, aby sa to podľa toho keď tak upravilo ešte.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?