Lacny znalecky posudok

Ahojte, vedeli by ste mi odporučiť znalca na vypracovanie posudku za byt v Bratislave pre ucely banky? Nepotrebujem, aby bola cena nehnutelnosti “prikrášlená”, ide mi len o to, aby bol znalecky posudok čo najlacnejsi. Dakujem
Odpovedať
@aknitram26 Pred 5 rokmi som dával ohodnotiť byt. Vyšlo to na 150 €. Tipujem, že ceny za prácu asi stúpli, takže znalecký bude 170 - 200 €. Ak chceš najlacnejší, budeš musieť obvolať zopár znalcov v BA a porovnať si ceny.
Odpovedať
@aknitram26 dával som robiť pred mesiacom ( okres HC), cena znížená o 50€, nakoľko odhadca už u nás bol... Normal cena 250€. V BA rátaj viac...
Odpovedať
@aknitram26 cena pred 2 rokmi na dom bola 250-300 eur (znalkyna z BA). Pocitam ze byt tych 200-250 bude dnes vzhladom na inflaciu stat isto ak nie viac.
Odpovedať
@chrobak7 Snivaj. Pred dvoma rokmi v okrese Poprad ma vyšiel znalecky 220€ + opravnene naklady znalca. dokopy myslim že to bolo dajakych 247€ abo dajak tak. Podľa mňa dnes tak do tych 300€ by to mohlo vojsť, ale zavisi asi aj od lokality.
Odpovedať
@arcticcode Tak to potom hodne stúplo. Pred 5 rokmi som mal znalecký na dom aj s pozemkom k zápisu rozostavanej stavby za 270 e.
Odpovedať
@chrobak7 Jaj sice, ja hovorím tiež o dome 😄
Odpovedať
@aknitram26 V nedávnom čase som postupne potreboval 4 znalecké posudky na 4 rôzne nehnuteľnosti. Oslovoval som viacerých znalcov a nakoniec mi to vyšlo tak, že ceny za posudky boli viac-menej všade rovnaké. Všetci znalci sa pri cene odkazovali na tú ich cenovú vyhlášku o znalcoch. Dáko nevyskočíš, len prerobíš na benzíne, a stratenom čase, ak budeš hľadať a špekúlovať... A v tejto cenovej kategórii je podľa mňa aj úplne zanedbateľné, či zaplatíš za znalecký napr. 250 €, či 230 €.
Odpovedať
Dakujem za reakcie, tak podarilo sa mi zohnat jedného pána z Pezinku za 150 Eur, ktorý už robil posudok ocinovi. Z toho, čo píšete, asi lacnejšieho nezoženiem, tak zoberiem jeho.
Odpovedať
@aknitram26 Este sa informujte u banky, ci Vam toho znalca banka akceptuje. Aby ste nakoniec tych 150 € neprerobili.
Odpovedať
@aknitram26 prosím vás nemáte kontakt? My sme síce zo stupavy ale zatiaľ čo som obvolala,každý znalec chcela 300+ a keďže potrebujem znalecký na 3 nehnuteľnosti tak by ma to rozobralo 🙈
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?