Domaca vodarnicka- problem s nafukanim tlakovej nadrze.

Zdravim vas, mame taky problem s domacou vodarnou ( https://cerpadla.heureka.sk/prodo-omn... ). Zistil som ze dlhsi cas nebol dofukany vak na tejto domacej vodarnicke a tak som ho chcel preventivne dofukat, no ked som vypustil vodu zo systemu (otvoril kohutiky vsade) a isiel napojit pumpu tak z ventilu vystrekla voda pod trocha vyssim tlakom. Cerpadlo ako take az tak casto nespina no preventivne som chcel dofukat. Otazka je ci to je spravne, no mne sa nezda zeby z tamad mala ist voda (:. Je vak k.o alebo tu vodu staci vypustit kedze dlhsie nebol nafukany ? Viem ze tazko tak povedat no v okoli nemam ziadneho vodara a tak skusam prv na nete nez sa pustim do hladania niekoho v okoli. Pekny zvysok dna. S pozdravom, Rasto
Odpovedať
Profilova fotka
@rasto717 nie, z vaku voda ist nema. Vtacsinou to chce rozobrat a vymenit, ale mozes byt jeden z 1000ca stastnyh a staci len nafukat. ak drzi tlak (aspon 24hodin), mozes skusit natlakovat aj vodnu stranu. Ale vacsinou je to na vymenu.
Odpovedať
@rasto717 voda ide hrdzava? Voda nema co robit pri ventilke. Rozobrat a vymenit vak, otazka 20min.
Odpovedať
@rasto717 Ak ti vyteká z ventilu voda, tak máš určite poškodený vak. Ja som nedávno riešil na podobnej vodárničke tiež to, že som ju nedokázal dofúkať,no mne nevytekala voda z ventilu. Kúpil som nový vak, ale nakoniec bola prasklinka na nádraží, tak som kúpil celú nádrž a vak mi ostal. Je určený do 50 alebo 80l nádraži. Ak by si mal cestu okolo Košíc, viem ti ho posunúť za polovičnú cenu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?