Vstavaná chladnička

Ahojte, prosím Vás nemá náhodou niekto z vás túto vstavanú 70 cm chladničku Whirlpool SP40 801 EU? Vyberáme spotrebiče a hľadám dobrú a hlavne väčšiu vstavanú chladničku a zaujala ma táto, rada by som vedela reálne skúsenosti . Ďakujem
Odpovedať
@evitka8 whirpool sice iny typ, ale parametre rovnake, som nedavno vliekol naspat do predajne. Vrcala az tak ze sa nedalo existovat pri nej viac ako par minut. Volal som origos servis, a ze sak ju vratte. Tiez uvadzali 35db pri tej mojej. Takze pozor nato. Odporucam naskor setrne rozbalit a zapnut pred osadenim. Inak whirpool maximalne pracku
Odpovedať
@evitka8 mame tuto chladnicku zakupenu 9/2021. Prva reklamacia z dovodu poskodenia pri preprave, aj ked obal nebol vobec poruseny. Druha reklamacia 2/2022 z dovodu velkeho namrzania vo vnutry chladnicky, ktore sa dialo od zapnutia chladnicky. Kedze sme spotrebice kupovali dopredu tak chladnicka sa dlho po kupe nepouzivala. Po druhej reklamacii by som povedal ze sme aj spokojny. Hlucnost isla rapidne dole a uz vobec nenamrza. Podla servisaka potrebovala update sw. Velkost chladnicky velmi vyhovujuca. Povedal by som, ze chladnicka si zije svojim zivotom. Su tyzdne kedy o nej ani nevieme, ale napr. cez vianoce bola riadne hlucna... Ale nestihala chladi teda si to chladnicka myslela. Velky problem sposobuje umiestnenie velkeho hrnca alebo niecoho velkeho pred fresh senzor kde je pravdepodobne umiestneny aj snimac teploty. Ak sa rozhodnes pre tuto chladnicku isto by som zvazoval predlzenu zaruku. Mozno v navrhu kuchyne by som rozmyslal ak by sa po nejakom case pokazila aby bolo mozne pouzit chladnicky standratnych rozmerov a nemusela by sa prerabat komplet cela linka nakolko mne sa podarilo aktualne najst len 2 druhy chladnicky tychto rozmerov a vyrobca je len Whirlpool. Najcstejsie staznosti na tuto chladnicku su: Prilisne namrzanie vo vnutry chladnicky a hlucnost. Za mna mozem odporucit len koli velkosti. Ak by v tomto rozmere chladnicku vyrabal aj iny vyrobca isiel by som ku inemu vyrobcovi.
Odpovedať
@imo17 Ďakujem, tak sa teda musím po nejakej inej 70 cm popozerať. Čo som čítala aj iné recenzie na túto chladničku, väčšinou spomínali hlučnosť a námrazu taktiež.
Odpovedať
@evitka8 ak máš na mysli 70cm vstavanú, tak nikde inde sa neobzrieš..... žiadny iný výrobca 70cm šírku vstavanej chladničky nevyrába.
Odpovedať
@imo17 ibažeby áno... https://www.alza.sk/electrolux-ecb7te... https://www.alza.sk/electrolux-ecb7te...
Odpovedať
@gretka2 tak potom berem späť moje tvrdenie. Ja keď som riešil nákup tak na trhu som nenašiel.
Odpovedať
@gretka2 1300E za "neamericku" chladnicku mne osobne pride trosku vela. Tipujem ze zadavatelka pozerala po tej Whirlpool, kedze je o polovicu lacnejsia. Ale tych 70tiek je skutocne velmi malo
Odpovedať
@zacik ano hľadala som cenovo dostupnejšiu vstavanú 70 cm, lebo sa bojím že 60 nám bude malá. Už mám v tom normálne zmätok, doteraz sme boli zvyknutý na voľné stojacu tak je pre mňa aj ťažšie vstavanú vybrať. Čo som pozerala na trhu bola taka najdostupnejšia práve táto whirlpool, ale keď tie recenzie ma odrádzajú
Odpovedať
@evitka8 ono veľakrát je to o kuse ako takom ani nie, že o značke alebo o type, mám kamaráta, čo má whirlpool a nedá na ňu dopustiť, ani hlučná nie je, aj dostatočne veľká a hlavne cenovo dostupná, pre mňa ale priorita bola aj práve tá hlučnosť, keďže chladnička ide furt.
Odpovedať
Veď to že človek pred kúpou nevie aký ten daný produkt bude. Ta konkrétna whirlpool čo sme chceli my má 35 db, takže že by mala byť jedna z najtichších a práve na hlučnosť sa každý sťažuje.
Odpovedať
@evitka8 tu moju ex som mal tiez 35db, a vrcala ako keby bol zapnuty holiaci strojcek na linke. Isla z domu coby dup. A aj ta namraza sa tam vytvorila po 3 dnoch co bola zapnuta, na to som aj zabudol.
Odpovedať
Tak máte niekto nejakú overenú vstavanú chladničku, ktorú by ste odporučili ?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@evitka8 ahoj, ja mám Electrolux, ale bežnú šírku, čiže nie to čo hľadáš. Ale napadlo ma iné: ak sa bojíš či vám bude bežná chladnička stačiť, tak kúp len vstavanú chladničku bez mrazáku a buď vyčleň ďalšiu skrinku na samostatný mrazák, alebo si kúp mrazák voľne stojaci a daj do komory. Pozriem, či nájdem nejaké fotky.
Odpovedať
Toto som myslela...chladnička a mraznička pri sebe, ale samostatne. A ako už bolo spomínané kdesi vyššie, treba myslieť aj na prípadné pokazenie spotrebiča. Ak máš štandardný rozmer, vždy ľahšie nájdeš nový.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@evitka8 aku ste nakoniec prosím kúpili? Ďakujem tiež mam tuto dilemu
Odpovedať
@barborajanko Ešte žiadnu stále pozerám, máme ešte chvíľu čas kým urobíme podlahu
Odpovedať
@evitka8 verím.. poriadne to treba zvažiť ja som sa nakoniec rozhodla pre monoklimaticku chladničku gorenje a mrazak pôjde do špajze alebo garáže..reálne som videla tu chladničku áno je "veľká" ale o dosť užšie poličky mi prišli a zas tak veľká mi nepride pretože ma tie spodné tri šufliky na zeleninu. Čiže priestor na hrnce a veci tam nieje až taky veľký. Tak verím že aj Vy sa správne rozhodnete... 🙂
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?