Vstavaná chladnička

chceme dať zabudovať chladničku do kuchynskej linky... odrádza ma však že je o dosť menšia ako "obyčajná" nezabudovaná..napr. vidím problém v tom že sa mi tam nezmestí plech ... zvyknutá som dávať koláč odstáť do chladničky...špajzu nemáme,,neviem či je rozumné dať takú chladničku a či nieje lepšie dať obyčajnú,,,len zase vzhladovo to nebude tak pekne vyzerať... ešte ma napadla varianta...americká chladnička...ale tam asi tiež nevojde plech,,či áno...? to naozaj nieje možné zabudovať normálnu chladničku s normálnymi rozmermi.... kvôli čomu je tá ktorá je zabudovaná menšia...,? užšia..prosím vaše skúsenosti,postrehy..
Odpovedať
Profilova fotka
Presne aj nam stolar toto povedal a poslal link na vacsiu, ale vobec som to este neporovnavala, ci je ozaj vacsia. Tu je link: https://www.whirlpool.sk/art-9811-a-p...
Odpovedať
@mirkasasikova Ahoj, americka chladnicka je aj taka ze v hornej casti je len chladnicka- tie dvojo dveri sa obe otvoria, a dolu je len mraziak. Ale nie je vstavana. My sme zvazovali aj dve vstavane chladnicky, ale nevosli nam, nakoniec sme to vyriesili tak ze davame monoklimaticku chladnicku a vedla maly mraziak- aj sme ho zvazovali dat inde ale nakoniec na ukor skriniek bude v linke.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?