Lacnejsia vstavana chladnicka

Ahojte, zhanam nejaku rozumnu kombinovanu chladnicku s cenovkou do/okolo 500eur. Chcel som lepsiu energeticku triedu, ale vstavene nevidim ine nez E/F a neviem, ci ma zmysel toto nejak riesit. Celkom ma zaujala: https://www.mall.sk/vstavane-chladnic... , kedze som k nej nasiel prevazne pozitivne hodnotenia. Neviem ale ako je na tom ETA s kvalitou. Vedel by som si predstavit napriklad aj toto: https://www.bekoshop.sk/8690842380495... Tu je v zlave Bosch a tych 40eur by som za kvalitu priplatil, ale hodnotenia ma nenadchli a udajne je dost hlucna. https://www.alza.sk/bosch-kiv87nsf0-d... Pripadne: https://www.nay.sk/gorenje-rki4181e3-... Kludne ocenim aj prakticke potreby, pripadne tipy na co pozerat. Spotrebice su pre mna spanielska dedina a naozaj neviem na co klast doraz. Idealne je aby to chvilu vydrzalo a v pripade chladnicky nebolo prehnane hlucne. Pripadne zvladalo aj vyssie teploty, kedze sa bavime o dome na zapade slovenska kde je leto fakt horuce. Vdaka
Odpovedať
od ety mame zopar spotrebicov, a teda za mna super. ale chladnicku tejto znacky zrovna nemame, takze v tomto neviem, ako velmi su kvalitne.
Odpovedať
Beko mal bracho umyvacku a nadaval na nu podchvilou. Ale tak nemusi to platit zas pri chladnickach.
Odpovedať
za nas Bosch super po vsetkych strankach. mozno je to fakt individualne, kazdy moze mat inu skusenost s tym danym spotrebicom.
Odpovedať
prosim ta kde si cital tie recenzie na Boschky? A co ta na nich nenadchlo? Dik.
Odpovedať
Za mňa osobne nemám skúsenosti so vstavanou chladničkou. Ale mám veľmi pozitívne skúsenosti so značkou Gorenje. Čo som pozeral nejaké chladničky https://www.testmagazin.sk/chladnicky... tak cenovo veľmi priaznivé + s kvalitou mám pozitívne skúsenosti. Máme napríklad túto práčku https://www.nay.sk/gorenje-wnei74sbs-..., mega spokojnosť, má aj paru, kopec programov, ľahko sa ovláda. Rúru elektrickú už máme asi 7 rokov a všetko bez problémov. Známa má taktiež od nich rúru asi 3 rok, síce pomerne drahú aj s displejom, ale nesťažuje si. Za mňa je výhodou, že nevyrábajú až tak masovo, resp. nemajú taký náklad ako Beko, LG alebo aj Bosch (hoci ten si kvlaitu drží, súdim na zákalde referencií). Gorenje je slovinská značka, ako keby vyrábali podľa dopytu a nie, aby im na sklade ostali XY produktov do šrotu. Niekedy aj škoda, lebo rýchlo sa vypradejú z tuzemských obchodov.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?