Vstavana chladnicka neviem co vybrat

Vzhladom na to ze je Corona a velmi si nic neviem pozriet nazivo... (skor pozeram len videa na youtube a citam recenzie) tak sa rozhodujem medzi: Samsung: SAMSUNG BRB260076WW/EF Electrolux: ELECTROLUX ENN2812COW Liebherr Liebherr ICS 3324 Whirpool: Whirlpool ART 9811 SF2 Whirpool a Elextrolux su vraj hlucne, ale zas kazdy pise nieco ine tak teraz neviem. Zatial vyhrava Samsung a Liebherr. Viete mi poradit ktoru by ste brali Vy? pripadne ak mate nejaku z tych hore doma tak sa k tomu vyjadrit? Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
napisem len nevyhody horeuvedenych (vyberal som do kuchyne minuly rok) 1) samsung ma len jednoduche panty, takze budes potrebovat posuvne dvierka. Vyzera to blbo, funguje to blbo, sama sa nezatvara 2) liebherr u mna je tato znacka aktualne na stop-liste. pricom pred 10-5 rokmi sme brali vsetko viac menej od nich, ale potom prudko zhorsili kvalitu. Casta porucha menom unik chladiva dnes v podstate neopravitelna. za mna doporucujem tento model: Siemens KI 86SAD40 je to to iste co bosch predava ako Bosch KIS86AD len o 200e lacnejsi. ma vsetko to co bosch (panty, tichost, kvalita) spolocne maju vsetky: su male :)
Odpovedať
Dakujem za tip, ten Siemens som pozeral lenze ta cena mi pride uz moc (+ nema ani nofrost, a objemovo je mensia a cenovka okolo 1 100€?). Vzhladom na to ze zariadujeme novostavbu, musim pozerat aj na financie, lebo vsetko nam treba kupovat nove.
Odpovedať
Ahoj, doma máme Whirlpool ART 9620 A++ NF a nemyslím si, žeby bola hlučná. Nakoľko pracujem vo fabrike kde vyrábame kompresory, tak ti poviem, že Whirlpoll, Liebherr a Elektrolux, majú na 99% rovnaký kompresor,(takže hlučnosť bude obdobná), No rozdiel môže byť v samotnej chladničke /izolácia, pánty, kvalita spracovania/ Ak chceš niečo dobre tak si kúp Miele - tam uvidíš rozdiel - ale to zas sme v inej cenovej relácii.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?