O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Drez Shock
Ahojte, máte prosím niekto drez Shock vo farbe Puro alebo Magma? Chcem čierny, no neviem aký je me…
pistikus
Pred 2 rokmi
2
Legrand PCH 079 65
Zdravim vsetkych elektrikarov v tomto fore... Ktory z polov je na tomto pristroji N? Nevidim to nik…
megdesign
Pred 2 rokmi
4
Deliace steny
Ahojte Ak viete poradiť a či je to vôbec reálne. Pinterest neporadil :slight_smile: Manžel má pred…
didi40
Pred 2 rokmi
1
Tapetovanie vchodovych dverí
Ahojte prosím Vas chcela by som otapetovať vchodove bezpecnostne dvere, su sice starsie, ale stale …
kuracinarez
Pred 2 rokmi
4
IP kamera
zdravim,mate prosim Vas niekto skusenost s kamerami od Monitorrs Security ,pripadne securiapro?
fireman666
Pred 2 rokmi
1
Elektricka rúra
Dobrý deň,chcem sa spýtať je tu niekto kto ma Samsung rúru Dual NV 7B5775 WAk? Potrebovala by som s…
ritter1208
Pred 2 rokmi
1
Lepsia zvukova izolacia - Zdvojeny Sadrokarton?
Potrebujeme rozdelit izbu na dve s SDK. Najvacsia otazka je, ci to bude dobre zvukovo izolovat, Chc…
bpe
Pred 2 rokmi
4
Ako zistiť poradie fáz?
Čauko, hneď na úvod prosím expertov, aby si dali pohov, rozhodol som sa totiž, že v rámci zachovani…
megdesign
Pred 2 rokmi
8
sponzor fóra
Ako spevniť drevené sedenie?
Dobry den, chcel som sa poradit, aby som nemusel ist za stolarom, ze ako sa da spevnit drevene s…
jedine
Pred 2 rokmi
13
Aké bezpečnostné dvere
Ahojte, aké bezpečnostné dvere odporúčate ? Chceme vymeniť dvere - klasický panelákový byt. Nechcem…
someliertom
Pred 2 rokmi
1
Ulozny priestor v skrini
Chcem sa opýtať na tipy ulozneho priestoru v skrini.Nie len klasické poličky a miesto na zavesenie.…
ja_bb
Pred 2 rokmi
13
Dom bez škár
Zdravím, stavame 2. RD a rozhodla som sa, že nechcem žiadne obkladačky ani na podlahách ani v kúpeľ…
exponent
Pred 2 rokmi
18
Dvojitá parozábrana
Zdravím, chcem sa opýtať na názor k nasledovnej veci. Máme pultovú strechu, medzi krokvami vatu 20 …
blacksr
Pred 2 rokmi
5
Kurenie radiator slabo kuri
prosim vas, radiator na 1. poschodi rodinneho domu stale kuri slabo aj po vymene za novy radiator a…
petersd
Pred 2 rokmi
1
2
44
Projekt s rovnymi schodmi
Dobry den Hladame projekt poschodoveho domu sirokeho 8metrov s rovnymi schodmi...preposle niekto p…
wivik
Pred 2 rokmi
3
Rolety do okien s pripravami na vonkajsie zaluzie, je to mozne?
Je mozne dat vonkajsie rolety do okien s pripravou na vonkajsie zaluzie, aj s kolajnicami? resp. tr…
janaigor
Pred 2 rokmi
7
Podvodník z Risnoviec
Páni, dámy. Nikde človek nevie napísať recenzie na firmy - stavebníkov. Hlavne ak sa jedná o firmy,…
stano456
Pred 2 rokmi
1
Goldhouse - nové referencie
Dobrý deň. Rada by som sa spýtala na najnovšie skúsenosti s touto firmou. Rozhodujem sa, či si u n…
lucka6969
Pred 2 rokmi
1
Technicka miestnost
Zdravim Moze byt tehnicka miestnost v garazi??...ide o to ci mozem dat TC alebo Plynovy kondenzac…
toky1
Pred 2 rokmi
3
Výstavba terasy
Dobrý deň idem vás poprosiť o radu skúsenosť potreboval by som postaviť vyvýšenu terasu ktorá bude…
pochabel
Pred 2 rokmi
3
PLECHOVÝ ŠTABLÓN
Rekonštruujeme starší rodinný dom a ideme robiť novú strechu. Zateplenie domu a nová fasáda sa bude…
zara71
Pred 2 rokmi
5
Uchytenie kamery - hmozdinka do SDK
Myslite, ze plastova hmozdinka, ktora je urcena do SDK, by sa mohla pouzit na fasadu na uchytenie k…
megdesign
Pred 1 rokom
14
Projektant...
Ahojte, má niekto dobrý tip na architekta v okolí Piešťan? Díky za info :wink:
denny5555
Pred 2 rokmi
1
Duté miesta pod lepenú drevenou podlahou!!!
Dobrý deň prajem. Bývame 17 mesiacov v novostavbe. Firma ktorá zároveň aj vyrába drevené dubové pod…
milanpl
Pred 2 rokmi
5
Diletacna medzera
nazdar lidi, co si myslite o 6cm diletacnej medzery, medzi vrchom nenosnej priecky a stropom,ktoru …
wolodymyr
Pred 2 rokmi
12
Cena za fasádu
Zaujímala by ma cena za nanesenie fasádnej omietky na už realizované zateplenie na rekonštruovanom …
insed
Pred 2 rokmi
2
Ako doladiť?
Prosím vás poraďte mi zutulnit tento priestor..😔 čo na stenu nad botník? Kam bundy ak príde návštev…
senti4640
Pred 2 rokmi
15
Farebna kombinacia strecha, okna, fasada, chodníky...
Dobrý deň, chcela by som sa poradiť vo veci zladenia odtieňov a materiálov. Mame novostavbu viď o…
storm2015
Pred 2 rokmi
10
COV kolaudovana ako zumpa
Ahojte, existuje nejake riesenie ak v projekte mam zumpu ale chcel by som cisticku s nadrzou? Zev…
jan45
Pred 2 rokmi
5
Pozemok pre bytovu vystavbu
Ahojte, prosím co je to konkrétne pozemok pre bytovu vystavbu ? Je to to iste co stavebný pozemok ?…
lubk0
Pred 2 rokmi
2
1
2
…
348
349
350
351
352
…