Farebna kombinacia strecha, okna, fasada, chodníky...

Dobrý deň, chcela by som sa poradiť vo veci zladenia odtieňov a materiálov. Mame novostavbu viď obrázky, /strecha Tondach mediteranne plus pieskova antik https://vsetkoprestrechu.sk/produkt/s... a okna plastové zlatý dub/. Teraz je na rade fasáda, terasy, chodníky. Poprosím o názor čo by ste nakombinovali farebne k tomu čo už máme nech to vyzerá dobre. ďakujem za všetky inšpirácie vopred.
Odpovedať
Ešte doplním že budú aj vonkajšie žaluzie, zvažujem antracit ale odtieň prispôsobím podľa fasády o ktorej ešte def. nie je rozhodnuté. Ďakujem
Odpovedať
Vonkajší vzhľad domu by nemal pozostávať z veľa farieb. Dve sú ideál, tretia je ešte o.k.
Odpovedať
Profilova fotka
tak dom by bol pekny aj biely, to by bola najlahsia cesta a co sa tyka dlazby a podobne, tak by som sa asi drzal farieb obdobnych, ake mate na streche, takze nieco zemite
Odpovedať
My sme kúpili holodom s červenou strechou a oknami v dekore zlatý dub. Keďže na dome už predtým bola dosť "divoká" kombinácia farieb v prípade strechy a okien, tak sa snažíme zvyšok doladiť a zjednotiť v hnedo-béžových odtieňoch. Exteriérové žalúzie sme vybrali vo farbe tmavý bronz, v tejto farbe už boli osadené parapety, tak sme to doladili. Na fasáde máme Baumit Life odtieň 0389 a na podhľadoch a stĺpoch je odtieň 0385. Chodníky, schody a parkovacie miesta budú z dlažby Semmelrock Rettango kombi sivo-hnedá-grafitová melírovaná a plotové stĺpy budú pravdepodobne Semmelrock Rivago dymová hnedá. Na terase máme nalepenú hnedo-béžovú gresovú dlažbu.
Odpovedať
Profilova fotka
budete davat len fasadu alebo chcete na dom davat aj nejaky obklad?
Odpovedať
Profilova fotka
@davco3 k tej streche by som si vedela predstaviť aj nejaký drevený obklad alebo takýto nejaký. Potom ale asi tie žalúzie nie práve v antracite, však tam je tiež veľa možností na výber, čo sa týka farebných prevedený. Skôr by som išla asi do takýchto farieb ako čierna, šedá a podobne.
Odpovedať
@davco3 áno,zvažujeme,len nechceme moc prekombinovaat,ale určite by mohol byť,minimálne cca ako je terasa..
Odpovedať
@felicitab vďaka za presné čísla, zvažujeme aj štúdio radšej nech je to ok
Odpovedať
@felicitab Dobrý deň, prezrela som Vami uvedené odtiene a tento štýl je niečo čo mi je veľmi príjemné.Chcela by som Vo sa požiadať, samozrejme v rámci možností, či by sa našla fotto domu a chodníku,ak sa podarí aj zo žalúziami a terasou. Moc x vopred ďakujeme.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?