Je táto farebná kombinácia vhodná na fasádu?

Profilova fotka
Poprosím o názor, či je kombinácia tmavohnedé podhľady a stĺpy - bledohnedá fasáda vhodná na náš dom.Ďakujem za každý názor. Druhá foto je trocha nevydarená vizualizácia.
Odpovedať
je, dala by som kusok viac do hneda.
Odpovedať
Profilova fotka
je to len orientačné, strecha je dosť tmavá, takže fasáda by asi mala byť v bledších tónoch...
Odpovedať
ved jasne a pocitac skresluje, hlavne n vzorkovnik pozerajte vonku,kamoska teraz robi fasadu, dala tu istu farbu ako ma v obyvke a vonku je asi o5 odtienov svetlejsia.
Odpovedať
co tak jedna stena kde su stlpy ina ako stlpy a zbytok domu? inak nemas niaky program,ja zas neviem vybrat dlazbu k zltemu domu,chcela som antracit ale trochu sa bojim...a nikde neviem najst obrazok ako by to asi vyzeralo
Odpovedať
Profilova fotka
@mamakaja uz nechcemé kombinovat dalsiu farbu, asi by to bolo prekombinovane, tehličky chceme okrem sokla dať aj na niektoré rohy, čo sa viac obýjajú, máme dvoch divokých krpcov, potom by tam bolo asi veľa farieb... Ja som to robila na stranke ceresit, ale dlažba sa tam moc nedala robiť. My chodníky robíme farebne jednoduchšie - v vymývanej dlažby, hlavne aby vám to s niečím ladilo a veľmi nekričalo.
Odpovedať
Profilova fotka
@tinci ak sa to paci Vam, tak je to urcite vhodne. Dokonca sa to paci aj mne. :) Ked sme vyberali kombinaciu farieb na fasadu, tak sme si s mojim zobrali cely vzorkovnik na pivo - sadli sme si von na terasu a tam sme sa dohodli. Pocitac tie farby skresli, to si zhruba vyberte kombinaciu, ale definitivne rozhodnutie urcite spravte 'nazivo' na dennom svetle.
Odpovedať
Profilova fotka
@milotaa som rada, ze sa to paci aj Vam.My sme zase chodili po celom okoli a nasli sme dom, co priblizne vyhovoval nasim predstavam, potom sme si tiez pozicali vzorkovnik a poprosili sme majitelov toho domu, ci si tie farby mozme vyhladat.No rano sme uz omietky objednali, tak ked to budu mat chlapci hotove, mam sem vysledok na dome.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?