Ulozny priestor v skrini

Profilova fotka
Chcem sa opýtať na tipy ulozneho priestoru v skrini.Nie len klasické poličky a miesto na zavesenie. Napr.taketo niečo,vid.obrazok(z instagramu) na konci skrine maly ulozny priestor na odkladanie. ďakujem🙂
Odpovedať
Pozri si inspiracie na Pintereste, tam som sa osobne inspirovala, my sme aj skrinu dali robit tak, aby sa mi tam metla, mop zmestil, aby sa to dalo zavesit aby to bolo prakticke.
Odpovedať
Vo vysokej vstavanej skrini mame namontovany vesiak na uchytenie metiel. Kupila som ho za par drobnych asi v OBI. Ziadna veda.
Odpovedať
Profilova fotka
@zita19 ja ich mám po jednom, som to v tedi kupovala, veľmi praktická vec, mám tam aj na metlu, mop, aj háčik na malú metličku a napríklad na handry som si kúpila taký plastový box a v tom ich mám naukladané.
Odpovedať
taketo nieco vidim prvykrat, popravde 😄 ale zislo by sa kazdopadne nieco efektivne vymysliet aj u nas, nakolko toho priestoru fakt ze nie je nazvys a veci neustale pribudaju. clovek uz ani nevie, kam to vsetko ma davat.
Odpovedať
@daxxor Moj otec si to spravil dost podobne ako je na obrazkoch. Ale podla mna je jednoduchsie kupit si nejaku tu dalsiu skrinku ako ondit sa s takymto niecim 😄 Moj nazor.
Odpovedať
Profilova fotka
@deddik Pinterest ma toho habadej,ale skor mi nachádza malé úložné priestory. Preto skúšam tu, nejaké odskúšané tipy.
Odpovedať
Profilova fotka
@zita19 Nemyslím háčik z obrázka,skôr prevedenie. Je to úzky priestor, ktorý je na konci skrini. Takéto tipy na špeciality som myslela 🙂
Odpovedať
@kloda7 je uplne jedno aky vesiak si kto vyberie. Ide o to, ze spravit upratovaciu skrinu z prazdneh vysokej nie je ziadna jadrova veda
Odpovedať
@ja_bb staci v ramci rozvhovania vnutorneho priestoru urcit jeden priestor kde sa na vysku vojdu metly, dole vedra a nad to policky na cistiace prostriedky.
Odpovedať
@ja_bb posielam moje inspiracie https://pin.it/54HOpC2 https://pin.it/aD30ca3 https://pin.it/OdVtkMl https://pin.it/5k3zlK7 Tych moznosti je strasne vela. A je to uz jedno ci je to ptiestor na kraji skrini ale klasicky v strede. Ide o to aby si tam prehladne vopchal vsetko co potrebujes odlozit.
Odpovedať
@ja_bb https://pin.it/6KaXqFU https://pin.it/pVakF2N https://pin.it/2Jqde1i Co tam vsetko chces odlozit
Odpovedať
Profilova fotka
@wivik Budeme sa asi sťahovať,takže si navrhujeme vstavanú skriňu. Väčšinou teda iba oblečenie,možno na konci tie metly atď.skor mi išlo o prevedenie,keď už si môže byť hociaka,môže byt aj zaujímavá😄
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?