Priestor na chodbe

Profilova fotka
Ahojte potrebovala by som poradiť ohľadom priestoru na chodbe, sme v štádiu výstavby a voľný výsek na pravo od krbu neviem ako využiť keďže ďalšiu vstávanú skriňu tam už nechceme. Mali by ste nejaké nápady čo by sme tam mohli dať alebo ako priestor lepšie využiť ? Ďakujem .
Odpovedať
Nic tam nedavaj. Ked dozreje cas, tak tam nieco vymyslis, ale myslim si, ze kludne to moze ostat prazdne ak mate dost ukladacich priestorov inde. Nemusi byt nutne kazda stena zapratana
Odpovedať
Presne nedávaj tam nič. Uvidíš keď budete bývať, možno časom zistíš, že sa vám ešte jedna vstavaná skriňa zíde. Môže tam byť galéria obrazov, alebo fotiek, knižnica, konzolovy stolík a zrkadlo....možnosti je kopa
Odpovedať
A ste pevne rozhodnuti, ze skrinu uz nechcete? Lebo to tak byva, ze najprv nie nie, a nakoniec zistite, ze by sa vam predsa len este jedna zisla. Radsej pockat a nic tam silou mocou netlacit.
Odpovedať
bud by som tam dala tu skrinu. pretoze priestor na uskladnenie sa zakazdym zide. alebo by som tam nedala nic a pockala casom. mozno by vam napadlo lepsie vyuzitie, ked uz budete zabyvani a vsetko bude na svojom mieste, tak mozno zistite, na co by sa to dala najlepsie vyuzit.
Odpovedať
@akabr Drevo do krbu budeš kde skladovať? Neymslím tú veľkú kopu, čo máš asi na dvore, ale vnútri, aby si nemusela pre každé poleno ísť von. Ja mám vedľa krbu taký priestor na uskladnenie dreva, je tam dreva asi tak na 3-4 kúrenia. V lete je to viac-menej taký dizajnový priestor s najkrajšími polenami. Tu je fotka, ale bez polien, vidno tam len ten priestor: https://www.modrastrecha.sk/forum/kur... Ty by si tam mohla mať nejaký stojan na drevo zo železa.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte , ďakujem za nápady , presne tak máte pravdu, počkáme a uvidíme či budeme mat dosť úložného priestoru , jedine čo má napadlo je vystavať tam takýto priestor na drevo ale neviem čo by to nebolo zbytočne
Odpovedať
Profilova fotka
Príklad :
Odpovedať
@akabr Však presne také mám aj ja a je to praktické - drevo je poruke a je suché. Drevo zvonku môže byť v zime vlhké, po uložení do toho výklenku sa vnútri za pár dní presuší.
Odpovedať
Uvidíš ako ti to bude najlepšie keď budete bývať, ale teda nápad s priestorom pre drevo je dobrý, to je fajn, ale teda osobne som aj za nejakú knižnicu, to môže tiež pekne ukázať 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
@chrobak7 3-4 kurenia je kolko zhruba polienok? Dik.
Odpovedať
@lenkito10 Ako u koho a akých veľkých polien. Ja spálim na jedno zakúrenie takých 10-20 polien. Ale nekúrim krbom, to je len na zimnú večernú atmosféru. V tom výklenku mám drevá tak do výšky pása.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?