Poprosím názor na tento projekt

Dobrý deň, riešime práve projekt domu. Toto je naša finálna verzia. Mate ešte nejaké nápady, čo upraviť? Vopred ďakujem za každý názor.
Odpovedať
mne sa to celkom paci, akurat, co sa mi nepaci a co mne vadi, tak to je spolocna stena spalne s detskou izbou, to proste nie je moja salka kavy, myslim, ze je lepsie, ked je to aspon trosku viac od seba, keby bol medzi satnik alebo cosi podobne.
Odpovedať
Ja len tri také drobnosti, lebo na dispozíciu a také veci tu asi iní lepšie poradia. Tie dvere medzi chodbou a obývačkou dať posuvné, ale do stavebného puzdra a nie vedľa priečky, lebo takto to akurát bude tej skrini zavadzať. Kuchyňa má zvláštne usporiadanie a vyzerá že sú tam skrinky horné a potom prechod do špajze bude zrazu vysoká skriňa a vedľa zas nízka chladnička. Tak potom to spraviť ako taký blok, že aj nad chladničku dať skrinku po vrch aj nad prechod do špajze. A ten prechod aspoň 65cm pre prípad, že raz tam pôjde nejaký spotrebič, tak nech nezavadzajú pánty dvierok a prejde to. Priečku vedľa chladničky nerobiť a ak sa má zakryť, tak radšej nech to je z materiálu ako bude aj kuchyňa a bude to také jednoliatejšie. Aj sa to prispôsobí ako bude potrebné podľa typu chladničky.
Odpovedať
@domin372 Ďakujem veľmi pekne za názor. Inak nám to nevychádzalo, tak sme to museli takto riešiť.
Odpovedať
@marsdm Ďakujem za postrehy, posuvné dvere tam určite dáme a ta kuchyňa je len tak načrtnuta v priestore, to budeme ešte prispôsobovať. 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. Je to take, "mat gauc v kuchyni". Neviem ci si vies predstavit kuchynu. To sede je chladnicka ? Chladnicka, vysoka skrina na prechod a potom pracovna plocha a varna doska. Ci medzi varnou a prechodom je dalsia vysoka skrina? Vizualne neupravene. + s uzkym ostrovom, neviem neviem. My nevstavame rovnako, mat z izby vchod do satnika a kupelne by mi nevyhovovalo.
Odpovedať
Profilova fotka
.
Odpovedať
Profilova fotka
Priklanam sa k tomu, ze obyvacko kuchyna je mala na to vsetko, co tam potrebuje umiestnit. Ostatok mi nejak nevadi a z postrehov @lenkito10 by som si vzala priklad
Odpovedať
@lenkito10 Ďakujem za postrehy, skúsime sa s tým ešte pohrat. Ta obyvackokuchyna je len náčrt, tam si určite budeme volať dizajnerku, aby to nejak nakombinovala. Teraz nam ide len o dispoziciu. Spolu je to nejakých 52.5m2. Tak hádam sa z toho bude dat niečo vymyslieť.
Odpovedať
@domin372 na tej spolocnej stene su zakreslene skrine predpokladam, takze ak by to takto bolo, tak preco nie, zase nebola by to len hola priecka medzi izbami. mne skor tak obyvacko kuchyna pride dost natesno, ked to tam je takto vsetko pokope.
Odpovedať
Profilova fotka
Nie je 52m2 ako 52m2... nehadas spravne, nieco vymysliet ked uz stoja mury, to ani dizajnerka vam nenakombinuje zazraky. Pises ze mate finalnu verziu, ale denna miestnost je len nacrt. Treba si premyliest co kde bude a az potom zfinalizovat, lebo hovorit si po stavbe pri zariadovani "toto okno malo byt tam a dvere posunute tu, tuto by sa nam zislo o meter dlhsie a tam uzsie" je neskoro.
Odpovedať
Profilova fotka
izby a kupelne to myslim, ze je relativne v poriadku, este co by som ja teda tak oddelil by som nocnu cast od dennej nejakymi posuvnymi dverami tiez, tam pri wc, bude to este viac oddelene a bude potom uplne klud v izbach.
Odpovedať
Áno ta nočná čast, by mala byť relatívne o.k., len neviem ako upraviť tu kuchyňu, máte nejaký nápad? Ako ju vyriešiť vrámci daného priestoru.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@zarka11 najdi si nejaky program, vela ich je zadarmo, ze si zadas rozmery a vies si nakombinovat skrinky, aby si co najlepsiu predstavu mala o tom, ze ako to rozmiestnit, ako kde dat kuchynu a ako vstup do spajze urobit, aby to bolo dobre.
Odpovedať
Profilova fotka
Predlz dennu cast o 1,5m, bude zarovno s garazou, zaroven ju mozes zuzit o ~50cm. Na stenu so spajzou chladnicku a 3 skrine. Varnu dosku na to rameno kde aj drez.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?