Napojenie zamkovej dlazby na garaz

Profilova fotka
Ahojte, Ako mate rieseny prechod medzi garazou a zamkovou dlazbou? Moj pripad: -garaz je sucastou domu -garaz je vykurovana a zateplena Na fore som nasiel vseliake riesenia ale ani jedno je presne to co hladam. Prikladam aj riesenie ktore by som chcel pouzit, viete mi povedat co na tom zlepsit? Najlepsie riesenie by bolo priamo s purenitom a brana by sa zatvarala na purenit, ale vzhladom na to ze uz mam poter vyliaty po garazovu branu uz purenit neviem pridat. Moje riesenie: poter a zaklady odizolujem hydroizolaciou a potom na nu dam xps na xps dam stk(podklad) pod zamkovu dlazbu a polozim zamkovu dlazbu. Otazky: -ako riesit ten prechod betonu na zamkovu dlazbu? staci ked zamkovu dlazbu napojim priamo na poter? -ked mi bude stekat voda vedla poteru, nebude to vadit xps? alebo ako odizolovat vrchnu cast? dat hydroizolaciu aj na xps? ako to mate vy riesene?
Odpovedať
Profilova fotka
toto som tiez vymyslal ked sme robili potery. chcel som tam dat L profil, na koniec poteru. ale chlapci ma presvedcili ze o nevydrzi. takze, mame len medzeru, medzi zamkovou dlazbou a poterom garaze. jazdenim sa zamkova dlalzba posunula, klesla, vznikla vacsia medzera a aj vyskovy rozdiel. a aj poter sa na hrane niekde odlupil. tak som vybral dlazbu a podsypal a dorovnal... myslim ze najvacsie riziko je v tom ze ti klesne dlazba. hlavne ked budes mat tazke velke auto
Odpovedať
@benjamin_kovacs Ja planujem dat klasicku prechodovu listu, bud hlinilovu alebo nerezovua upevnit ju dlhsimi samorezkami do betonu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?