Čerpadlo v studni

Chcem poprosiť o poradenie k problému studne. Popis problému: Studňa v Trnave 7 metrov kopaná, následne ďalších 8 metrov vŕtaná. Po celej dĺžke vrtu je rúra, v ktorej je inštalovaná ponorka (čerpadlo). Ponorka dlhodobo (problém cca 1 rok) po spustení ide, teda ťahá vodu (tečie voda z hadice) a asi po dvoch minútach prestane tiecť voda. Ponorka sa musí vypnúť z elektriny, urobiť prestávku a po nejakých minútach prestávky opäť zapnúť. Po pár minútach po zapnutí znovu ten istý problém. Ak by ste vedeli poradiť kontakt na spoľahlivého opravára, vopred ďakujem. Mail: vierakvetna@gmail.com
Odpovedať
@kvetna obavam sa ze ten opravar byva v nebi, teda ak na takeho veris. Ak je nedostatocny pritok vody do tej studne, vela sa s tym urobit neda. Iba ak slabsie cerpadlo.
Odpovedať
Ešte dopĺňam, že po zapnutí ide čerpadlo zhruba 4 minúty 25 sekúnd, za ten čas natečie 38,75 listrov vody a potom sa čerpadlo vypne. Zásuvka je na 220 V.
Odpovedať
no asi mas v studni malo vody. Opravar cerpadiel ti ju tam nevymysli, bud rada ze ti cerpadlo nezhori po chde na ucho. Asi ma neaku ochranu a cerpadlo odstavi ked sa toci na prazdno.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?