Digestor vstavaný

Ahojte, chcem sa spýtať akú máte skúsenosť so vstavaným digestorom vez výsuvu. Pripadne aký by ste odporučili a či stačí na odsávanie bežného varenia. Ďakujem
Odpovedať
Naši majú bez výsuvu a problém nie je, záleží aj aký je rozmer, aby teda išla všetka para tam kam má, aby ti nekončila na kuchynskej linke. Pozeraj hlavne aký má ťah, ale na klarstein som poslednú dobu počul dobré ohlasy.
Odpovedať
Ja mam KLUGE KMV6030BL. Siel som podla vykonu odsavania. Tento ma: "Výkon odťahu: 250 - 570 m3/h". Ale dnes su uz aj silnejsie. Mam ho umiestneny 60cm nad indukciou a myslim si, ze lepsie by tahal keby je 50cm. Ma tri urovne a maximalne som zatial pouzil iba druhu uroven. Podla mna funguje paradne. Nie je s tym problem. Tiez mi stolar vravel ze boh vie ako to bude fungovat, ale taha a taha. Vyvod mam smerom von. Este bolo pre mna dolezite aku ma hlucnost, kedze mame obyvacku s kuchynou spojenu. Neznasam ked je obyvacka spojena s kuchynou a hla, mam to. Takze musel byt tichy. Na 3ke je ho celkom pocut. Ale na jednotke takmer nie.
Odpovedať
Profilova fotka
@raduska0811 staci uplne v pohode uz sme ich davali a aj ine ako Faber alebo Elica akurat treba hlbsie skrinky lebo mi ich aj kapotujeme nech nieje vidno motor ked otvoris skrinku.
Odpovedať
Zamna odporucam pozriet si aj znacku Franke. Bral som Franke Inca Smart FBI 525 XS HCS a spokojnost. Samozrejme vsetko zalezi od daneho priestoru kuchyne, kde bude montovany, aku plochu ma pokryvat v akej vzdialenosti je odsavanie atd.
Odpovedať
Super ďakujem krásne za rady a tipy 😇
Odpovedať
@raduska0811 my máme nově Odsavač par Siemens iQ500. Má vyklápěcí sklo, kde je i ovládání a za mě super. Normálně při zaklopeni není ve skříňce vidět.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?