Hydroizolácie prasknutej betónovej nádrže

Chcel by som sa spýtať čo poradíte na hydroizoláciu betónovej žumpy z vnútra. Totižto stala sa taká vec že po pol roku od osadenia praskla,pravdepodobne dno lebo je vydute a vida zmizla úplne. Prasklina je široká asi dva milimetre ale je po celej dĺžke dna a na konci sa rozdeľuje. Nemám možnosť ju odkopat a izolovať z vonku tak by som chcel vedieť čim ju môžem z vnútra utesnit,myslím nejaký nater,omietku. Fatrafol je posledná možnosť,najprv hľadám lacnejšie riešenia. Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@ivan1988 lacnejšia je každá fólia 0,5 mm, ale iné riešenie asi nie je.
Odpovedať
Profilova fotka
@ivan1988 Ak sa da dno ocistit tak by som kupil nejaky kvalitnejsi asfaltovy pas proti tlakovej vode a natavil by som ho na dno. Ak sa ti to podari spravit poriadne tak to prezije aj teba bez uniku (teda pokial to nebude dalej sadat)
Odpovedať
@ivan1988 existujú hmoty ktoré sa dajú vliať do trhlín v betóne napr. epoxidové, alebo cementové expanzívne možno aj nejaký asfalt sa dá za horúca vliať základom je rozšírená škára do tvaru V, očistená... a bez ďalšieho pohybu Prečo žumpa praskla? Vyduté dno - to bola zlá príprava podkladu?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?