Datova rozvodnica ale nie typu rack

ahoj ma niekto z Vas doma datovu rozvodnicu nie typu Rack/cize tvar a la valka mikrovlnka/ale nieco ako klasicka vstavana rozvodnica pre silovu elektroinstalaciu,cchel by som skusenosti koko realne sa do takehoto typu skrine vojde..osobne by sa mi to viselo kvoli prave sposobu prevedenia v stene aj kvoli dispozicii v dome..
Odpovedať
@liptacik Najlepšie bude sa pozrieť na google, či niečo nevyhodí. Ale to si, predpokladám, skúšal. Myslím si, že práve taká zabudovaná dátová rozvodnica nie je. Nakoľko switche a vlastne aj patchpanely sú dosť hlboké. Teda, osobne nepoznám takú zabudovateľnú skrinku. Ale samozrejme sa môžem aj mýliť.
Odpovedať
@liptacik presne tak stali ujo googl. A prides na to kolko cm na sirku maju rozvodnica a kolko cm ma napr. ruter.
Odpovedať
Chladenie!
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam v garazi Eaton KLV rozvodnice, napratane su tam ftp, koaxy, 6x Krone aj router
Odpovedať
tento tvoj Eaton vyzera slusne, budem potrebovat nieco mensie, ale vdaka za tip.
Odpovedať
@liptacik aj schrack ma nieco podobne https://www.schrack.sk/eshop/skrine-a... https://www.schrack.sk/eshop/skrine-a...
Odpovedať
ahoj ja som medzitym nasiel taketo nieco https://www.gigastore.sk/nastenne-jed... len by som potreboval osobne skusenosti s niecym podobnym ,napr.ako napisal kejsix ze napr.ci chladenie je dostatocne,pripadne ine postrehy...
Odpovedať
@liptacik To si musis zistit orientacne v technickej specifikacii, aky ma ten rozvadzac stratovy vykon (vid priloha), a podla toho tam navrhnut ake zariadenia tam umiestnis + vziat do uvahy umiestnenie rozvadzaca (garaz,pivnica, technicka miestnost ...)
Odpovedať
Profilova fotka
@liptacik Tento isty som objednaval asi v polovici Januara a presne z tohto obchodu. A hadaj co. Stale ho nemam doma a predajca sa len vyhovara na dodavatela. Tak ak to potrebujes cim skor na ten e-shop rovno zabudni.
Odpovedať
@peter_durfina takze takto s tym eshopom..no ale ok,vdaka za upozirnenie,poriem inde..aj ked stale nie som isty ci ho budem brat,nastali nejake dispo zmeny,takze uvidime..kazdopadne vdaka..ak sa mozem opytat z akeho dovodu si chcel tiez taku rozvodnicu..?
Odpovedať
Profilova fotka
@liptacik Nad isticovou skrinou budem mat jednu cast PLC spolu s relatkami, tak som potreboval nieco hlbsie ako klasicky rozvadzac a tiez aby sa to dalo zapustit do steny, kedze v technickej nemam nejako extra moc miesta.
Odpovedať
@peter_durfina aha takže nie ako dátová skriňa ale PLC...a dátovú máš ako vyriesenu?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@liptacik Hlavnu datovu rozvodnicu budem mat v pivnici pod schodmi vo velkej rackovej skriny spolu s PLC odtial to bude distribuovane k jednotlivym periferiam.
Odpovedať
@megdesign zdravim,v jednej debate som zahliadol foto zapustenej datovej rozvodnice z tvojej montaze/neviem ci doma alebo niekde inde../skusenosti s tym-miesto-kolko tam toho je vnutri,pripadne chladenie resp.prehrievanie vnutra,nie su s tym problemy?..dakujem..
Odpovedať
@liptacik sestre som tak robil. Normálny rozvádzač. Na plocho nainštalovaný router. Nieje s tým problém.
Odpovedať
@peter_durfina ja to mám v technickej. Ešte treba zakrytovať. Ale nechce sa mi. 😄
Odpovedať
Profilova fotka
@megdesign pekna zostava na com ti to bezi? Ake PLC? A mas vsetko zvedene do jedneho bodu, alebo mas aj nejake periferie?
Odpovedať
@peter_durfina Allen Bradley CompactLogix. Periférie samozrejme sú, ak počítame akčné a reakčné členy. Beží na tom defacto všetko...
Odpovedať
@megdesign no krasa,aspon sa to odvetrava 😉 cez to PLC co vsetko mas poriesene?
Odpovedať
@liptacik píšem vyššie....
Odpovedať
Profilova fotka
@megdesign Pekne pekne. Taketo nieco mam aj ja v plane len s CodeSys a Ethercatom. Este sa ta opytam kde mas umiestnene HMI nad tym si lamem uz dlhsiu dobu hlavu kam ho pichnem
Odpovedať
@peter_durfina 7" Exor. Normálne na stene v obývačko-kuchyni. Vytlačil som na 3D tlačiarni na to rámik. Nastavil som tam screensaver disable backlight. Takže svieti len keď sa naň ťuká a potom ešte delay 1 min. Inak je zhasnutý, takže neruší.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?