Chata z nepalenej tehly

Zdravim, chceme kupit starsi rodinny dom,ktory chceme pouzivat ako chatu. Dom si presiel v roku 2022kompletnou rekonstrukciovu. Prizemie je postavene z nepalenej tehly,obvody 60cm a podkrovie dorobene z klasickej palenej. Su tam vapenno cementove sietky a stukove omietky,co je podla googla ok. Majitel co domcek prerabal vravel ze spodok odizoloval foliou. Na zemi je drevena podlaha a strecha je klasicka sedlova baumit. Prosim je este nieco na co by sme sa mali opytat alebo zamerat? Vieme ze na nepalenu tehlu su rozne nazory. Ide nam o to ci nam nezvlhnu steny po nejakom case. Dakujem
Odpovedať
akoze je fajn, ze si sa pytal googla, ale co tak sa opytat aj nejakeho odbornika, keby sa ti na to prisiel pozriet? radsej takto, ako sa spoliehat na internetove rady niekoho, kto ten dom ani na vlastne oci nevidel.
Odpovedať
tak vela odbornikov sa najde aj tu, samozrejme 😄 ale je fakt otazne, ci sa to da povazovat potom za relevantnu odpoved. lebo akoze uz som si vsimol zoparkrat, ze vela ludi sa snazi radit, aj ked nema o danej problematike ani sajnu. ale tak aj snaha sa ceni, no.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?