O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Podlahovka + voda odpady
Zdravim, potreboval by som foto práce od vody, odpady, vodné podlahové kúrenie, zaliate podlahy v n…
frantisekca
Pred 2 rokmi
6
Bazenove TC na podlahove vykurovanie
Zaoberam sa myslienkou ci by bolo mozne napojit bazenove tepelne cerpadlo(inventor) na okruh podlah…
frantisekca
Pred 2 rokmi
4
Rohovnik vnútorný
Prečo sa nesmú dávať do vnútorných rohov rohovniky??? Objednal som si teda aj tie označené ako vnút…
terry25
Pred 2 rokmi
1
Vykurovanie - montovaný drevodom
Ahojte, mám otázku na tých, ktorí už bývajú v montovanom drevodome. Chceme vedieť aký typ vykurovan…
jozik123
Pred 2 rokmi
14
Kondenzačná plynová pec
Ahojte potrebovala by som poradiť s plynovou pecou. Kúpili sme si novú pec zn.INTERGAS Máme stále p…
michaela72
Pred 2 rokmi
3
Posúďte náš projekt :)
Dobrý deň, chcela by som Vás poprosiť o názory a pripomienky či už pozitívne, alebo negatívne na ná…
gabistar
Pred 2 rokmi
1
2
46
Prekrocena zastavanost
Pozdravujem, Chcel by som vas poziadat o radu ohladom situacie do ktorej som sa dostal. V roku 201…
andreah25
Pred 2 rokmi
14
Farba atiky
Zdravím, je tu niekto kto ma bielu farbu atiky? Ste spokojný? Môžete mi tu pridať reálne fotky ako …
bibi801
Pred 2 rokmi
4
sponzor fóra
Kúpeľňový obklad
Ahojte Vyberáme kúpeľňový obklad do domu. Podmienkou je cena do 35eur/m2 a formát 60x60, 30x60 ale…
pavolkurej
Pred 2 rokmi
4
Projekty inžinierskych sietí
Dobrý deň, vybavujem stavebné povolenie na stavbu RD. Potreboval by som vypracovať projekty IS (vod…
mucha999
Pred 2 rokmi
2
Pôdorys/ rekonštrukcia
Ahojte strecháči, konečne sme sa dopracovali k projektu na náš domček. Jedná sa o kompletnú rekonšt…
sovietovic
Pred 2 rokmi
5
Lepidlo na všetko - prosba o radu
Chcela by som sa poradiť, nakoľko som už zúfalá. Vyrábam deťom senzomotrický koberec na ktorý lepím…
foobar
Pred 2 rokmi
21
Su stresne okna sucastou strechy? Kto ma platit ich vymenu?
Zdravim, Byvam v bytovom dome s dvomi bytmi, kde dolne 2 poschodia ma jeden majitel ako byt a horne…
frantisekca
Pred 2 rokmi
18
CENA INŠTALÁCIE TEPELNÉHO ČERPADLA
Dobrý deň Chcem sa informovať koľko stojí inštalácia Tepelné čerpadlo. Bez spustenia Ďakujem
dajo222
Pred 2 rokmi
20
Montáž kuchynských skriniek do sadrokartónu?
Je možné uchytiť kuchynskú linku na sadrokartónovú stenu, za ktorou je dutý priestor? Sadrokartón j…
wolodymyr
Pred 2 rokmi
4
Podomietkový rozdeľovač kúrenia
Dobrý deň chcem sa opýtať či máte niekto podomietkový rozdeľovač kúrenia zasekaný v priečke na celú…
shadowmilan
Pred 2 rokmi
14
Pohon garazovej brany
Mam pohon brany Nice s riad.jednotkou MC824H. prisiel som domov a brana naplno otvorena. ovladanie …
chrobak7
Pred 2 rokmi
2
Vykon tepelne cerpadlo
ahojte, ani odbornici na vystave sa nezhodli aky vykon tc mam dat ked mam straty pisane v projekte …
frantisekca
Pred 2 rokmi
2
Dražice kotol
Zdravim..mám otázku ..kotol Kotol Smart evo 3 150l nám občas naberie z optimum teploty cca 55° tepl…
bigjamajko
Pred 2 rokmi
4
Rodinný dom na kľúč pre mladých
Dobrý deň, s priateľom sme sa rozhodli dať si postaviť dom na kľúč. Chcela by som vás poprosiť,aby …
toky1
Pred 2 rokmi
1
2
52
Polystyrén verzus minerálna vlna
Zdravím. Chcela by som poradiť/ spýtať sa na názor/ skúsenosti. Na montovaný drevodom, ktorý je z t…
1suzie1
Pred 2 rokmi
15
Návrh dispozície kúpelne
Dobrý deň, poradili by ste nám rozloženie v kúpeľni. Uvažujeme len nad vaňou, umývadlom, wc, nejaký…
jerad112
Pred 2 rokmi
12
Kurenie a priemer potrubia
Zdravim... Mam na vas otazku... Kupil som rodinny dom v kotorom je ustrene kurenie riesene formou z…
pepo97
Pred 2 rokmi
1
2
39
Únik vody zo závlahy
Ahojte , chcem sa opýtať či nemáte skúsenosti s únikom vody kvôli poškodeniu závlahy . A ak áno či …
zipsuliak
Pred 2 rokmi
16
Vykurovanie zahradneho domceku
Ahojte. Mam otazku. Chcem si do zahrady spravit zahradnu kancelariu 3x3m (drevena konstrukcia, 2 …
kejsix
Pred 2 rokmi
6
Taphome ake kable potiahnut do k taphome modulom
Dobry den, Riesim momentalne elektroinstaciu a mam dilemu ohladne prepripravy pre inteligenciu pre …
marelektro
Pred 2 rokmi
1
2
36
Suchý systém podlahového vykurovania a laminátová podlaha
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, či má niekto v dome suchý systém podlahového vykurovania a na t…
akvi
Pred 2 rokmi
3
Koliečka na sprchovom kúte treba olejovať?
Zdravím páni, aká je udržba na koliečka na sprchovom kute: olej, vazelina....…
petersd
Pred 2 rokmi
3
Firma AV HOUSE
Chcel by som sa spýtať či niekto v poslednej dobe nestaval s firmou AV HOUSE a aké mal s ňou skúsen…
pavolpl
Pred 2 rokmi
15
Fólia pod plechovú kritinu
Ako najlepšie nainštalovať fóliu pod plechovú kritinu. Bez rozeberania strechy. Medzi krokvy alebo …
erik3326
Pred 2 rokmi
8
1
2
…
362
363
364
365
366
…