Návrh dispozície kúpelne

Dobrý deň, poradili by ste nám rozloženie v kúpeľni. Uvažujeme len nad vaňou, umývadlom, wc, nejakými skrinkami. Sprchový kút nie. Je to ale podkrovná miestnosť s balkónom aj oknom s rozmermi 404cm x 200cm. Jedna stena dole pri dverách je spoločná s izbou, tak by som nechcela dávať umývadlo kvôli hluku. Ďakujem za návrhy.
Odpovedať
@monka258 to uz stoji ci este len idete stavat? Za mna blbost davat tak velke okna do kupelne. A balkom potrebujes na co z kupelne? Co mne by vadilo v tejto kupelni je ze stale by som sa musela kontrolovat ci su stiahnute zaluzie aby som nemala nezelanych pozorovatelov. Vyhovuje ti mat medzi umyvadlom a vanou mat zachod? Lebo tu sa da pouzit asi len stena s dverami kde das od dveri unyvadlo, potom zachod a na sirku 2 m vanu. Mne by sa to nepacilo ale zas niekomu to nevadi.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, vana moze byt Na stene hore, neviem aky je sklon?
Odpovedať
Už to stojí, je to čelo domu, aby bola zachovaná symetria s vedľajšou izbou, ponechali sme aj dvere aj okno aj balkón a chceli sme sa vyhnúť strešným oknám. Sklon 45°, šikmina by mala začať cca 130,140cm. Teda vaňa môže byť na hornej stene. Veľmi pekný návrh 🙂. Ďakujem lenkito10.
Odpovedať
@monka258 trosku by som upravila navrh od @lenkito10 Aby nemusela byt ta umyvadlova stena hruba tak by som dala umyvadlo do skrinky na nozkach a zachod by som otocila a vytvorila predsadenu stenu napr. do vysky 120 cm ktora by mohla ist az za vanu. Vzniklo by viac miesta pri vani aj pri vecku. Ku vani vedla okna ked sa zmesti tak radiator, prip. susic osusiek. Este balkonove dvere uz su osadene? Asi by som ich otocila.
Odpovedať
@wivik Ďakujem aj za Váš návrh 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
@wivik sikovne navrhnute, este aj ostane dost vela priestoru na ostatne vybavenie, keby sa tam chcelo nieco davat. @monka258 ten balkon sa bude aj normalne plnohodnotne nejak vyuzivat, ci ostava v podstate len preto, aby ostal zachovany ten vzhlad?
Odpovedať
Chceli sme prioritne zachovať vzhľad domu, ten nás najviac zaujal. Nechali sme ho aj kvôli vchodovým dverám, nech to trošku kryté. Ďakujem za návrhy 🙂....
Odpovedať
@monka258 myslim ze keby ste nechali len okno tak symetria by bola zachovana a ani by nebolo vidno ze "dvere" nie su az po zem. Zabradlie by to zakrylo.
Odpovedať
@monka258 my máme tiež tak v čele domu okno do kúpeľky, čiže rovnako veľké ako do izby.. a na prízemí 😁 takže toto máte ešte luxus, zabradlie vela zakryje a sú všelijaké pekné roletky teraz 😉
Odpovedať
Profilova fotka
@wivik Súhlasím, toto je lepšie a následne tá stena nemusí byť hrubá, keby mal ísť na to geberit, tak by to mohol byť problém, takto otočené to bude praktickejšie a človek tam má súkromie. Ideálne riešenie.
Odpovedať
tak to uz le ale jedno, kezde je to uz postavene. ked sa to tak vezme prekrytie ako take je, takze to bude v pohdoe
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?