Kto vám robil návrh kúpelne?

Profilova fotka
Ahojte, potrebovala by som poradiť, kto vám navrhoval kupelne a či ste kupovali materiál (dlažbu, kachličky) z rovnakej firmy. Chcela by som návrh 2 kupelní, rozloženie (umývadlo, vana, ...), hrubú predstavu o farbách mám ide mi o vizualizáciu a následný výpočet a zakreslenie uloženia dlažby a kachličiek, dizajnové cítenie pre návrh prípadne rady. Predbežne mám vybrané obklady, dlažby. Dakujem
Odpovedať
navrh aj kladacske plany nam rovil architekt, dlazby som vyberala s nim, vsetko z jednej firmy.
Odpovedať
Profilova fotka
@atlaska mne od architekta sadol interiér perfektne ale kupelky nie :-( tak hladám samostatne
Odpovedať
@eni01 Ahoj, ja mam sice az z Nitry, z Dynamiku, ale som velmi spokojna, natrafila na som pani/ slecnu tam ( tusin len jedna tam je) s bozskou trpezlivostou, sme mali navrhov asi million :-D riesili sme to cez mail.
Odpovedať
Profilova fotka
@november30 dakujem, pozriem, mail by mi vyhovoval uplne :-) Aj ste potom kupovali od nich?
Odpovedať
@eni01 Ano, ale myslim ze ako vacsina, vizu je spoplatnena a ked o nich kupis, odrataju to. Dovoz tiez nebol problem. Ale jasne ze nas nejake vylety do NR neobisli, lebo ved clovek to chce vidiet nazivo :)
Odpovedať
my sme si dali robit u známeho v stavebninách v kupelnovom studiu toto je vysledok máme malu kupelku tak sme sa nakoniec rozhodli to poriešit aspon takto. Obklad je od paradyz Abrila bianco. Výhodou vizualizácie je všetko pekne vypočíta kolko obkladu atd.
Odpovedať

Odpovedať
Profilova fotka
@peton24 dakujem, možem poprosiť názov stavebnín-študia? Tiež sa mi páčia obklady paradyz :-)
Odpovedať
mne vyhovuje ze kupelne ladil celkovo k vizualu a interieru celeho domu. ziadne cackanice kvety listeli ale striedma jednoduchost nadcasovost. ked idem do kup studia su tam pekne kupelne , vedela y som si vybrat, ale nehodiace sa ku nam.
Odpovedať
Profilova fotka
@atlaska aj mne ladili k interiéru a vyšla z toho kupelka ktorá nie je uplne to čo chcem, architekt bol až moc kreatívny a dal veľa mozaiky, skor uprednostňujem velkoformátovú dlažbu a iné farby. Ani u nás nebudú žiadne kvety :-D mám 90% predstavu čo chcem a aj ladiť to bude presne k interiéru aj prízemie aj poschodie, viem presne ako a aké budu skrinky a všetko :-) Len potrebujem niekoho kto to pozrie, prípadne ma usmerní a spraví vizuál a výpočet pokládky.
Odpovedať
Profilova fotka
@eni01 my mame Kupelky robené v Aquaterme tuším su aj v NR veľký vyber veľkoformátových...
Odpovedať
Profilova fotka
V prípade záujmu Vám vieme vytvoriť pekný návrh kúpelne podľa Vašich predstáv. Prikladám ukážku našej práce. Viac si môžete pozrieť v sekcií profesionály: http://www.modrastrecha.sk/catalog/ve...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@ametysdesign Máte krásnu prácu! Už týžden pozerám aktívne obklady :-) Nepotrebujem klasický návrh od 0, na 95% viem aku kúpelnu chcem (dve) , čo by tam malo byť, aké farby, možno len nejaký detail doladiť, poradiť, skor mám problém vybrať konkrétny obklad - výrobcu. Napr. viem, že spodnú kupelku chcem kombinácia imitácia dreva a sivej-betonovej dlažby, viem cca ako má byť položená len neviem zvoliť výrobcu a druh ktorý by sa hodil k ostatnému nábytku ktorý bude v dubovej dyhe.
Odpovedať
Profilova fotka
@eni01 Ďakujem za príjemnú reakciu. Je super, ak máte už bližšiu predstavu o tom, ako bude Vaša kúpelňa vyzerať...ak by sme Vám vedeli pomôcť s vizualizáciou, prípadne vyskúšať viacero variant farebnosti a typov obkladov, radi Vám spracujeme vizualizáciu. Naša dizajnérka Vám rada pomôžeme s návrhom. Ak budete chcieť využiť naše služby, kľudne nás kontaktujte cez mail. Prajem pekný deň
Odpovedať
Profilova fotka
Tie kupelne co ste sem dali na obrazkoch su velmi dobre. Davali ste si uz niekto nieco taketo robit aby ste mi povedali cenu? Vypada to ozaj luxusne, tak by ma zaujimalo kolko asi stoji ta kupelna.
Odpovedať
my sme si kúpeľňu navrhli sami.
Odpovedať
Profilova fotka
@pesoso Predmetný návrh je ozaj drahý. Sú v ňom použité luxusné prvky a tie stoja dosť peňazí. Len samostatne stojaca vaňa značky Villeroy & Boch model Aveo stojí okolo 5000€. Samozrejme robíme návrhy podľa rozpočtu klienta;) V ostatných návrhoch máme použité už viacmenej štandardné zariaďovacie prvky.
Odpovedať
@ametysdesign Chcem sa opytat co stoji ak my spravite 3D navrh kupelne.dakujem za info
Odpovedať
Profilova fotka
@july23 Dobrý deň. Bližšie info o cenách za návh Vám pošlem v súkromnej správe. Prajem pekný deň
Odpovedať
Nam navrh kupelne robila moja manzelka a to iba za kavu.
Odpovedať
@ametysdesign Dobrý deň, aj ja by som poprosila info o cene návrhu kúpeľne. Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@mariamatusko Bližšie info o cenách za návh Vám pošlem v súkromnej správe. Prajem pekný deň
Odpovedať
Profilova fotka
@eni01 ahoooj...nam ho robila interierova dizajnerka, ale to asi uz vies :-D Taktiez nam vsak tuto moznost ponuklo kupelnove studio kde budeme objednavat dlazbu a sanitu... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lenka_21 ked ja len vymýšlam :-) viem na 95% aká bude kupelka ale napr. sivý obklad, tých je strašne vela a ja neviem od ktorého výrobcu obklad zvoliť potom nájsť predajnu kde mi spravia návrh na základe mojich inštrukcií :-)
Odpovedať
@eni01 My sme boli na tom podobne, mali sme dost dobru predstavu co chceme, ale nevedeli sme to sami dotiahnut do ciela. Mali sme obrazky zo studia, kde sme planovali objednat obklad, ale to bola taka kvalita, ze nas viac este zneistili ako pomohli. Nakoniec sme dali kupelne nakreslit tomuto "chlapikovi", cena je 55 Eur za jednu a nelutujem, velmi nam to pomohlo, teda hlavne mne, kedze moja 3D predstavivovst je uplne mizerna :-) https://www.jaspravim.sk/zazracnediet...
Odpovedať
Profilova fotka
@pallacinka ved to nie je ani tak vela penazi za navrh. Povedal by som ze je to dobra cena :-) ako to bolo? Poslali ste mu ako si co predstavujete a tak? Alebo ste sa s nim aj osobne nejako stretli alebo jak?
Odpovedať
@marcelloo Prepac, ze pisem az teraz, uplne som prehliadla tvoju otazku. My sme boli spokojni, aj s cenou :-) Vsetko sme riesili cez email, my zijeme v Nemecku a ani neviem, odkial ten pan je. Poslala som mu podorys, rozmiestnenie sanity, mali sme uz vybraty aj obklad. Opisala som, co cca. chceme a co zasa nie, fotky kupelni, co sa nam pacia, ako bude vyzerat kuchyna s obyvackou, aby vedel, akym smerom sa chceme uberat (tie nam robil niekto iny). Velmi nam pomohol s detailami, napriklad ako vyriesit policky a niky, ako rozmiestnit obklad, alebo navrhol skrinku pod dve umyvadla v roznych vyskach- prikladam foto pre predstavu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@pallacinka mozem poprosit dlzku steny pod oknom z tej vizualizácie? A vzdialenost konca zachodovej misy po vanu ak ste to takto riesili. My mame mat 210cm a uvazujem ci tam bude dost priestoru medzi misou a vanou. Ďakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?