Návrh kúpelne a WC

Ahojte, neviem si dať rady s rozmiestnením v kupelni. Uvažujem nad spojenim WC a kúpelne do jednej miestnosti. Len mi to nevychádza s tými dverami ktoré by mali ostať ako vstupne. Do kúpelne by som chcel len vaňu, umývadlo , radiator a WC. Nebránil by som sa ani komplet zmeny dispozície (vyburať priečky a postavit na novo.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ktore dvere? Co je vlavo od dveri na kupelni? Okno by sa dalo skratit? Radiatory su rozne, okrem rebrikovych, mensie ziarice, teplovzdusne...
Odpovedať
Profilova fotka
@lenkito10 ta moznost so sprchovym je za mna tom. Maximalne vyuzitie priestoru a pekne sa tam zmesti vsetko potrebne.
Odpovedať
@lenkito10 Ahoj, v kupelni bude podlahove kurenie, takže radiator len taký rebrikovy na prevesenie uterákov. Okno už je objednane, s tým sa neda nič robiť. Sprchový a vaňu nechcem dávať kedže na poschodi bude druhá kupelna prakticky s rovnakým pôdorysom. Chcel by som v jednej mať sprchu a v druhej vaňu. A čo sa týka dverí, tie sa daju premiestniť, S vnutornými priečkami sa dá hýbať resp zburať a nanovo vymurovať nové.
Odpovedať
@beggor ten radiator tam vobec nedavaj, ked bude podlahove kurenie. Na uteraky daj normalne vesiak. Zbytocne budes zapajat radiator, ktory nie je nutne mat.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?