O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Filtrácia vody
Dobrý deň, ako riešite alebo by ste odporúčali riešiť filtráciu vody v umyvadle/ dome ? Radi by sm…
jakubach
Pred 2 rokmi
12
Pokrivači
Zdravim pozná niekto firmu čo robia strechy aj v Rakúsku nič zložité (pultova) ďakujem....
nigmanka
Pred 2 rokmi
3
Čistička vzduchu
Dobrý deň poradí mi niekto skúsený. Máme byť 70 m štvorcových .chcela by som nejakú čističku vzduch…
wewio
Pred 2 rokmi
7
Viladomy Senec – Dlhá ulica - skúsenosti
Tento blog je mojou osobnou skúsenosťou od kúpy bytu až po problémy s ním, ktorá stále pokračuje a …
viliam_oros
Pred 6 mesiacmi
27
Žumpa - na čo si dať pozor pri kúpe
Ahojte. Stavebná firma nám bude montovať polskú žumpu. Keď som sa opýtala prečo nie slovenskú, vr…
stavkluc
Pred 2 rokmi
5
Praskliny na mramorovom obklade
Dobrý deň, na krbovej vložke, resp. obstavbe - mramore mi opakovane vznikla trhlina. Najprv na kolm…
cha16
Pred 2 rokmi
1
Zámková dlazba
Dobrý deň zaujíma ma kedy najskôr môžem klásť zámkovu dlažbu podklad je pripravený stačí uzabovat a…
patriksokol
Pred 2 rokmi
8
Podlahove chladenie vs poter
Dobrý deň, ktorý typ poteru - anhydrit alebo klasický cementový - má lepšie vlastnosti a je vhodnej…
lubk0
Pred 2 rokmi
4
sponzor fóra
Romotop DYNAMIC W 2g 66.50.01P prasknutý deflektor
Dobrý deň, chcem sa spýtať z akého materiálu je vyrobený deflektor v krbovej vložke resp. akým mate…
kaldes
Pred 2 rokmi
1
Milan Kariško "murár"
Zdravím vás, chcem upozorniť na p.Kariško Milan z Popradu, ponúka svoju prácu ako murár v Bratislav…
worker_falcon
Pred 2 rokmi
25
Elektroinštalácia - prúdový chránič
Zdravím, mám otázku k elektroinštalácii. Je možné, aby revízny technik počas testovania poškodil pr…
technik007
Pred 2 rokmi
28
Vecne bremeno pre Slovenskú distribučnu
Zdravím, viete niekto poradiť? Vlastním trávnatý pozemok na ktorom je trafostanica, ktorá tam bola …
diaura
Pred 2 rokmi
6
Okná skúsenosti
Ahojte prerábame rod.dom a čaká nas vymena okien. Dali sme si spravit cenovky do viacerých firiem z…
revolucne_okna
Pred 2 rokmi
4
Kúpeľňa a WC rekonštrukcia
Ahojte. Prosím viete mi poradiť firmu ktorá sa venuje rekonštrukcii kúpelňa, wc (obklad, sanita, po…
veronika_vera_semetkova
Pred 2 rokmi
4
Nápady na predsieň
Ahojte, ako by ste zariadili takúto predsieň, aby sa tam dalo aj sadnúť, také to čalúnené sedenie v…
pachi12
Pred 2 rokmi
15
Kuchyňa oddelená priečkou od obývačky
Ahojte, zaujíma ma, ako sa iní pozerajú na návrh našej kuchyne. Stavať ešte len pôjdeme a museli sm…
hnco
Pred 2 rokmi
14
Stavba šopy/zahradného domu
Na jar mám v pláne výstavbu šopy na náradie a zahradnú techniku. Uvažujem nad šikmou strechou a aj …
radoslavc
Pred 2 rokmi
12
Projektant/architekt
Dobrý deň, mohli by ste mi prosím odporučiť dobrého projektanta na drevodomy v oblasti záhorie/trn…
montovany_dum
Pred 2 rokmi
1
Brusene OSB na podlahe?
Čauko, mate niekto brusene OSB dosky na podlahe? Vychádzajú lacnejšie ako plávajúce podlahy a žena …
dodok
Pred 2 rokmi
5
Esmero - Celorená záhrada a skúsenosti s firmou
Ahojte, chcel by som sa opýtať, čo si myslíte o celoročných zimných záhradách od firmy esmero, prí…
opis123
Pred 2 rokmi
1
Drevený jedensky stol
Ahojte zháňam drevený stôl do kuchyne cez internet nejake inspiracie kde ste kupovali ?
emilia25
Pred 2 rokmi
28
Železo
Dobrý deň pozná prosím vás niekto statika idem stavať dom a potrebujem vedieť koľko železa do betó…
jan45
Pred 2 rokmi
5
Osvetlenie kuchynskej linky
Zdravím, ako by ste osvetlili kuchynsku linku? Nemám vrchné policky, mam úzke dlhé okno nad linkou.…
ernesttyukos
Pred 2 rokmi
12
Renovácia naábytkových MDF dvierok
Má niekto skúsenosť s renováciou lepených MDF dvierok na obývačkovej zostave? Pôvodná fólia sa odle…
maros11
Pred 2 rokmi
4
Vysedený matrac gauča
Dobrý deň. Rada prijmem tipy, či je možné a finančne efektívne zrenovovať čaluníkom jedno sedadlo r…
sebasto
Pred 2 rokmi
14
Rekuperacia, krb, ventilátor a klima
Dobrý deň, ešte predtým než sa pustíme do rekuperácie rád by som sa informoval ako riešiť následuj…
dalileos
Pred 2 rokmi
9
Spalety okolo okien XPS alebo len omietka
Ahojte, Viete mi povedat ktore riesenie je lepsie a preco? Aktualne riesime omietky a pred omietka…
kemino
Pred 2 rokmi
9
Prosím o radu s plynovym kotlom
Dobrý deň mam plynovy kotol vitopend 100-w a prestal kúriť pravdepodobne zapalovanie vie mi niekto …
marcos33
Pred 2 rokmi
4
Realitka NAVYŠUJE cenu ( licitacia ) ?
Dobry den, prejavili sme zaujem o rodinny dom, akonáhle sme prejavili záujem tak sa realitačka snam…
dexter89
Pred 2 rokmi
1
2
36
Podložka pod vírivku umiestnenú na zámkovej dlažbe
Zdravím všetkých. Prebehol som tu všetky témy, avšak nijak som sa nedopátral k riešeniu. Kúpil som…
srssen
Pred 2 rokmi
5
1
2
…
364
365
366
367
368
…